No to z tego co widzę jego zagadka pzostała nierozwiązana ... Pierwsze sceny z jego udziałem sugerowały podróżnika w czasie ale wychodzi na to że to naprawdę był jakis młodociany bandyta który przejął tożsamość brata tamtego inspektora i po prostu nic więcej za tym najwidoczniej nie stoi. - Taki fałszywy trop - jak z Okiem Wollera. Czyli że nie podamy Ci wszystkiego na tacy , pewne rzeczy mają być niedopowiedziane itd. Chyba że coś przeoczyłem ??
Masz rację ale to filmweb tutaj nie można nic zmienic co się juz raz napisze T____T
Ogólnie to wiele postaci zostało potraktowanych po macoszemu w tym sezonie. Twórcy zostawili za dużo tajemnic do rozwiązania na ostatni sezon i już nie było czasu, żeby poświęcić czas mniej znaczącym postaciom. Za bardzo skupili się na Jonasie i Marcie. Może lepiej było to rozbić na w sumie 4 sezony? Z drugiej strony mieli przecież ponad 8h, a tak naprawdę wszystkie wydarzenia z tego sezonu można streścić w kilku zdaniach. Można to było mimo wszystko lepiej przedstawić. Trochę mi też szkoda, że to już koniec, bo świat który został stworzony jest świetny i chciałoby się zobaczyć trochę więcej z życia bohaterów, a nie tylko ratowanie świata.