PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=771383}

Dark

2017 - 2020
8,2 171 tys. ocen
8,2 10 1 171205
7,8 46 krytyków
Dark
powrót do forum serialu Dark

Co teraz???

ocenił(a) serial na 8

Stranger Things, Dark, Mr. Robot, Egzorcysta, The Sinner(rewelacja swoja drogą)Wszystkie wciągnęły mnie tak, że oglądałam po dwa, trzy odcinki dziennie, ale co teraz? Macie jakieś pomysły na trzymające w napięciu thillery?

ocenił(a) serial na 10
betina407

The OA :)

ocenił(a) serial na 8
JOANNA108

Mmmmmm, po opisie wydaje się być całkiem ciekawy. Dzięki:)

ocenił(a) serial na 10
betina407

tylko tu jest tez podobnie, otwarte zakończenie, co poza tym - The Leftovers :)

ocenił(a) serial na 10
JOANNA108

Co dalej ? Jak obejrzałem to wszystko :(

ocenił(a) serial na 10
bajus2010

To może Black Books świetny komediowy, humor brytyjski :) lub Most nad Sundem - ja obecnie oglądam :)

ocenił(a) serial na 6
betina407

Black Mirror w ten piątek rusza 4 sezon.

ocenił(a) serial na 8
Kthoracy

Po pierwszym odcinku mnie nie wkręcił wlasnie, a czytałam dużo pozytywnych komentarzy o nim. Teraz oglądam Pozistawieni i daje radę

ocenił(a) serial na 10
betina407

Pozostawieni - strzał w dziesiątkę, :)

ocenił(a) serial na 8
JOANNA108

Super, dzięki Joanna108:)

ocenił(a) serial na 10
betina407

To jak skończysz oglądać wymienimy się opiniami o serialu :)

ocenił(a) serial na 8
JOANNA108

Wczoraj skończyłam oglądać trzeci sezon. Hmmm...serial trochę pokręcony, musiałam nieźle wysilać czasami mój mózg żeby go przyjął. Pełen emocji i niewiadomych. Boski Kevin tak nieprzewidywalny, że trudno czasami było powiązać fakty. Na pewno zapadnie mi w pamięci na długo:)

ocenił(a) serial na 10
betina407

Pokręcony ale też i zrozumiałe, bo trzeci sezon został wyproszony przez fanów, z tego co pamiętam, z tym serialem jest tak, że jego potencjał był, był, a później trochę się to nam pogmatwało, prawda? Jest tyle pytań, że chciałabym, żeby nakręcili jakieś wyjaśnienie tych wszystkich wątków, tylko czy twórcy dali by radę?

Ciekawi mnie co Kevinowi do ucha szepnął ten niby Guru :) co symbolizowała kobieta z czasów prehistorycznych, co symbolizowali ludzie wychodzący na dach?

ocenił(a) serial na 6
betina407

Utopia (2013-2014) serial TV
Ten serial to angielski majstersztyk.

ocenił(a) serial na 10
betina407

Twin Peaks

ocenił(a) serial na 10
betina407

To może teraz Godless, Most nad Sundem - ja chłonę jak gąbka, The End of F##ing World? Najnowsza adaptacje losów rudej Anki, ja nie kupuję, jakieś to ciężkostrawne dla mnie, wg mnie wersja jest jedna i jedyna :)

ocenił(a) serial na 8
JOANNA108

Joanna108 Most nad Sundem

ocenił(a) serial na 8
JOANNA108

Dziękuję za kolejny świetny serial:)

ocenił(a) serial na 10
betina407

Proszę bardzo, ja teraz oglądam "Äkta människor" :)