Szczerze mówiąc to wg trochę spieprzyli sprawę bo mogli lepiej wykorzystać taki motyw po całym 2 sezonie stwierdzam że dialogi i akcja rozciągnięta jakby nie wiedzieli co tu jeszcze wcisnąć ," ciach , pach multiswiat - to jest to " . Akurat nic do multiswiata nie mam , ale tak to wyglądało . Wątki na siłę , chyba ktoś od pisania scenariusza trochę się zagolopowal z tym zagmatwaniem linii czasu i przestało to być interesujące . Pan Ad. myślałem że to będzie E.Tiede może by to było ciekawsze xd . W 5 odcinku już tylko się zastanawiałem : Jezu będzie tu jakiś zwrot akcji czy do końca sezonu będą mówić że wszystko musi być tak jak poprzednio. W 7 odcinku już straciłem nadzieję że coś się zmieni , w sumie mogłoby to służyć jako serial edukacyjny dla szkolnictwa systemów totalitarnych że nic ku$@# nie możesz zrobić ;d Także krzywa emocji dla tego serialu przedstawia się u mnie tak : 1. Zobaczymy 2. Nawet może być ciekawe 3. O ciekawe 4. Dalej ciekawe ale już zza rogu czyha tandeta 5. Błagasz aktora grającego postać : Jezu koleś pieprz scenariusz bo nie dam rady dłużej 6 . Dlaczego 7. Ostatni odcinek więc i tak mi to wisi ale mogło być lepsze