Chodzi mi o policjanta w okularach, który w 1 i 2 sezonie ma zakryte czymś jedno oko. Ktoś coś?
To był Wöller. Myślę, że w następnym sezonie może się okazać, że jego oko miało jakieś znaczenie dla fabuły :)
Dzięki za sprostowanie :D Tyle też się mogę domyślać, ale czy ktoś już wysnuł jakieś teorie? Nie mam się czego zahaczyć
Wöller najważniejsze fakty:
1. brat trans prostytutki Bernadette
2. Współpracuje z Aleksandrem - usuwa żółte pojemniki z jaskiń do basenu
Teorie:
1. Jest chory na Heterochromie - jest spokrewniony z Claudią, a już na pewno z Tiedemann'ami?
2. Nosi ten sam zegarek co Noah + rany na nosie się częściowo pokrywają z wersją z 1921
Do faktów można jeszcze dopisać, że stracił oko latem 2019. Prawdopodobnie był to 20 czerwca.
A może jest synem Egona Tidemana i Hannah? Widać było, że coś między nimi zaiskrzyło. Co prawda nie zgadza się wiek. Ale skoro Charlote jest jednocześnie matka i córka jednej osoby, to co może jeszcze dziwić.
zwłaszcza że jest bratem transwestyty i mówi mu żeby znowu zadzwonił do matki, bo ta czeka na to.
widocznie hannah urodziła bliźniaki w 1954 następnie zabrała ich do 1986/87 ale jej mąż i syn nic o tym nie wiedzą i teraz dzwonią sobie do siebie w 2019/2020.
brawo mistrzuniu.