PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=771383}

Dark

2017 - 2020
8,2 171 tys. ocen
8,2 10 1 171218
7,8 46 krytyków
Dark
powrót do forum serialu Dark

Jestem po 2 sezonach i o ile S01 jeszcze tak do połowy prezentował się nieźle to później było już tylko gorzej. I chodzi mi o fabułę.... W pewnym momencie zrobili z tego taki Czeski film, że szok... A w S02 przeszli już samych siebie z matko-córką (krótko, żeby nie spojlerować..) Poza tym gdyby nie fakt, że player pokazywał mi koniec sezonu 1 to bym szukał w necie informacji czy mam oby kompletny serial.. Nie zakończyli tam żadnych wątków...ba...nawet sezon 2 nie zakończył żadnego wątku tak zupełnie. Zwyczajnie z odcina na odcinek mamy wyjaśniane pewne rzeczy a właściwie to jeszcze bardziej gmatwane...

ocenił(a) serial na 8
dewille

nie.
może i jest trochę bardziej pogmatwany niż standardowe seriale puszczane w tv, ale czy to wina twórców dark, że w tv leci generalnie prostackie gówno dla prostackich odbiorców?
serial jest ok i kto ma nadążać za fabułą, ten nadąża. a reszta nich wraca do swoich zabaw.
i nie będziecie przeżywać stresu, że nie rozumiecie.

suszyMie

Dokładnie! jest taki wybór filmów i seriali na których nie trzeba myśleć - choćby twórczość polskiego pana o inicjałach PV ;)

dewille

Nie zakonczyl zadnych watkow, poniewaz serial jest planowany jako trylogia. Za jakies dwa tygodnie zaczynaja krecic ostatni, trzeci sezon.

ocenił(a) serial na 10
dewille

A obiecali gdzieś, że wszystko zostanie wyjaśnione? :D