PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603904}

Dawno, dawno temu

Once Upon a Time
2011 - 2018
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 40001
5,8 4 krytyków
Dawno, dawno temu
powrót do forum serialu Dawno, dawno temu

http://www.youtube.com/watch?v=CGONDaQcBPs

Finał serii zapowiada się niesamowicie!

ocenił(a) serial na 7
urys

Zapowiada się naprawdę świetnie... Ale Henry? Mam nadzieję, że z nim będzie wszystko dobrze i nie umrze...

ocenił(a) serial na 1
bbecky

Skoro zjadł tego przekładańca to musi umrzeć... Jedynym sposobem przywrócenia go do życia do miłość. W jego przypadku miłość Matki do Syna, co wiąże się pewnie z uwierzeniem w klątwę.

Daroo_3

Właściwie nie umrzeć, a popaść w ,,klątwę snu", z której zbudzić może tylko prawdziwa miłość. Ale to tak czepiając się szczegółów :P
Odcinek zapowiada się fajnie, mieszkańcy zaczną sobie wszystko przypominać, czyli Emma pewnie uwierzy w klątwę.

ocenił(a) serial na 1
czerwonooka

Wiem, wiem, ale raczej lekarze w naszym świecie nie odróżniają śmierci od klątwy snów :D

ocenił(a) serial na 8
Daroo_3

uśmiałam się z tego o lekarzach xD
Ja tam się nie mogę doczekać! Normalnie na samą myśl o następnym odcinku aż mi się buzia cieszy :D
Z pewnością będzie ciekawie. Tylko teraz nasuwają się pytania- czy to koniec? Czy będzie 2 sezon? Myślę, że będzie i to jeszcze nie koniec. Wie ktoś może czy już producenci mówili coś na temat 2 sezonu?

ocenił(a) serial na 10
urys

Nie mogę się już doczekać tego odcinka!

ocenił(a) serial na 8
Iluvia

ja też już najchętniej bym go obejrzała- mam nadzieję, że o niczym nie zapomną, np. o Belli.