PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603904}

Dawno, dawno temu

Once Upon a Time
2011 - 2018
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 40043
6,2 6 krytyków
Dawno, dawno temu
powrót do forum serialu Dawno, dawno temu

2 sezon

ocenił(a) serial na 8

Hej nie macie wrażenia że drugi sezon strasznie przynudza ? pierwszy sezon wciągnął mnie od początku nie mogłem się doczekać scen z złą królową/Regina czy Rumpelstkin/ Mr.Gold dla tych postaci oglądam ten serial a już sceny gdzie te dwie postacie się spotykają po prostu wymiatają po prostu to świetni aktorzy i świetnie grają a tu sezonie drugim nic się nie dzieje mało reginy i rumpla kicha....a wy co myślicie/

jasiu9208

Hej, a nie masz wrażenia, że jeszcze się nie skończył a za nami jest dopiero 1/3, czyli 7 na 22 odcinki? Wszystko przed nami i ja mam zwyczaj podsumowywać sezon po jego zakończeniu a nie w trakcie.

ocenił(a) serial na 7
jasiu9208

Również odnoszę wrażenie że do tej pory (7 odcinek) sezon 2 nie trzyma poziomu sezonu 1. Rozumiem że powinno się oceniać sezon pod względem całości, jednak mimo wszystko oglądając te 7 odcinków czekam aż coś się zmieni. Bo na ten teraz serial zaczyna mnie po prostu irytować.

WojtaSS

Też tak miałam, po drugim sezonie chciałam w ogóle porzucić ten serial, ale się przemogłam i tak już zostało:)

jasiu9208

Mnie pierwsza seria na początku nie wciągnęła, a po śmierci Łowcy przestałam oglądać w ogóle. Dopiero po jakimś czasie się przełamałam i stwierdziłam, że serial może zacznie się rozkręcać. Myślę, że drugi sezon nie jest taki zły, bo przynajmniej ogląda się go na bieżąco. Nie czeka się co prawda z zapartym tchem na kolejne odcinki, ale na konkretnych bohaterów już owszem. Myślę, że trzeba troszkę poczekać. Najlepiej jak Snow i Emma wrócą do SB, bo mam wrażenie, że dopiero wtedy będzie się nieźle działo.

ocenił(a) serial na 10
salamandria11

Ja czekam bardziej na to, jak Regina zmierzy się ze swoją matką, a Hook z Goldem :D
Wtedy to dopiero będzie się działo :-o

kicaj14

No właśnie o to chodzi :). Snow i Emma wrócą do SB, a z nimi na 100% Cora i Hook. A jak oni znajdą się w SB to dopiero zacznie się dziać. Wszystko stanie na głowie, bo przecież Cora jest wrogiem wszystkich, jakby na to nie patrzeć.

ocenił(a) serial na 10
salamandria11

No właśnie! :-D