Własnie trwa taki konkurs na forum serialu the Vampire Diaries , postanowiłem rozpocząć go teraz wśród bohaterów Once Upon a Time - ciekawe kto okaże się ulubieńcem fanów :D
Oto zasady:
Poniżej będzie lista bohaterów Once Upon a Time, każdy raz dziennie może przyznać kolejno 4,3,2,1 punkt swoim ulubieńcom. W piątki będę robił podsumowanie, 4 osób z najmniejszą ilością punktów będą nominowane do odpadnięcia z gry, spośród nich głosując negatywnie do niedzieli odpadną 2 i tak z tygodnia na tydzień aż zostanie 1 - ulubiony bohater serialu :D
1.Emma Swan
2.Snow White/Mary Margaret Blanchard
3.Evil Queen/Regina Mills
4.Prince Charming/David Nolan
5.Henry Mills
6.Rumplestiltskin/Mr. Gold
7.Red Riding Hood/Ruby
8.Belle
9.Princess Aurora
10.Mulan
11.Jiminy Cricket/Archie Hopper
12.Huntsman/Sheriff Graham Humbert
13.Pinocchio/August Wayne Booth
14.Captain Killian "Hook" Jones
15.Princess Abigail/Kathryn Nolan
16.Genie/Magic Mirror/Sidney Glass
17.Cora
18.King George/Albert Spencer
19.Dr. Victor Frankenstein/Dr. Whale
20.Blue Fairy/Mother Superior
21.Mad Hatter/Jefferson
22.Grumpy/Leroy-Dwarf
Wpisujemy imiona z prawdziwego świata
Zapraszam chętnych do zabawy :)
Ruby - 18 głosów
Hook - 25 głosów - odpada
Jefferson - 21 głosów
Gold - 24 głosy - odpada
Najwięcej negatywnych głosów zdobyli Hook oraz Gold i to oni odpadają z gry... Ruby oraz Jefferson wracają do gry :)
Poniżej zawsze w podsumowaniu będzie prezentowane zestawienie bohaterów od ostatniego miejsca w kolejności ich odpadania, aż dojdziemy do miejsca 1 :)
1. ... ?
2. ... ?
3. ... ?
....
5.Mr. Gold
6.Captain Killian "Hook" Jones
7.Emma Swan
8.Snow White
9.Kathryn Nolan
10.Cora
11.David Nolan
12.Sheriff Graham Humbert
13.Princess Aurora
14.Mulan
15.August Wayne Booth
16.Mother Superior
17.Grumpy
18.Dr. Whale
19.Henry Mills
20.Albert Spencer
21.Archie Hopper
22.Sidney Glass
Przypominam zasady, na ten tydzień, Regina już jest we finale, a pozostałej 3 proszę wskazać bohatera który zasługuje na finał do to wtorkowego wieczora, bohater z najmniejszą liczbą głosów zajmie 4 miejsce, a do niedzieli bedzię trwało głosowanie finałowe:) Miłej zabawy :D
Lista bohaterów, którzy nadal liczą się w grze:
Regina Mills - FINAL
Walka o finał między:
Belle
Ruby
Jefferson
Przy całej sympatii do tej trójki uważam, że żadne z nich nie zasługuje na finał to Gold powinien się tam znaleźć ;PP No ale cóż wola ludu lol
Jefferson
Masz racje Gold powinien znalezc sie w 3 podobnie jak Hook, ale obaj odbadli i przegrali z Jefferson oraz z Ruby, w szczególności Gold jest największym przegranym tego konkursu.
Tylko Regina i Gold robią ten film. Pozostałe postacie to tylko ładne buzie i tyłeczki. Skoro jednak Gold odpadł wybieram jego połowicę
Belle
Ponieważ zasady tego konkursu są idiotyczne. Głosowanie CODZIENNIE? Czyli jedna osoba może przyznać KILKANAŚCIE punktów!!! Nie ma to kompletnie przełożenia na popularność. Każdy powinien głosować RAZ w cyklu i dopiero to ewentualnie oddałoby stan w miarę faktyczny. Teraz wystarczyło, że ja nie zagłosowałam przez trzy dni (tak było) i już Gold był nominowany, bo akurat tych kilkunastu punktów mu zabrakło. Poza tym wybieranie aż czterech osób z sześciu, które zostały w konkursie? Gdy zostaje 6 osób punkty powinny trafiać do dwóch, góra trzech.
Tyle ode mnie.
Dla mnie Gold i Regina są wygranymi. Ex aequo powinni zając pierwsze miejsce. Tylko oni tworzą ten serial.
Są znakomicie 'skrojonymi' postaciami. Ich role są odegrane perfekcyjnie.
Natomiast z tej trójki wybieram Belle.
Belle
ilco Nikt ciebie do tej zabawy nie zmusza jak nie chcesz grać to nie graj, i nie traktuj tego tak poważnie ponieważ to jest tylko głupia zabawa, Gold tworzy ten serial ale nie jest zbytnio lubiany przez fanów tego serialu.
Gold może nie jest zbytnio lubiany przez fanów ale za to jest uwielbiany przez fanki:)
Oczywiście, że zabawa i oczywiście, że głupia. Skoro jednak bierzesz się za coś (np. wymyślanie zasad) to należałoby zrobić to dobrze. Sama natomiast zdecyduję, czy będę brała w czymś udział czy nie, tak samo nikt mi nie zabroni się wypowiadać.
Głosowanie negatywne uważam za kolejny słaby punkt Twoich reguł. I nie - nie traktuję tego poważnie, Ty natomiast chyba zbyt osobiście to tego podszedłeś, przecież nie krytykuję Ciebie tylko coś co robisz (kiepsko wg mnie - mam prawo do opinii).
Sonda chyba lepiej zdałaby egzamin i każda strona byłaby zadowolone, chyba ;)
Zachęcam wszystkich do głosowania w mojej sondzie:
http://short4u.pl/2PmuS
O! I to się nazywa rzetelne badanie upodobań :))))) hehe. Super!!! Kogo by tu wybrać hmm ;)