Nasze typy.
Ze starej obsady oraz dla nowych bohaterów.
Ze starej obsady to oczywiście Rumpelstilskin a z nowej marzę by zobaczyć wreszcie bohaterów ze Śpiącej Królewny, czyli Aurorę i Filipa.
Rumpelstiltskin, Śnieżka oraz Pinokio a z nowych myślę ze Śpiąca Królewna byłaby idealna oraz Małą Syrenkę ;)
ja bym chciała wszystkie księżniczki Disney'a jeśli można tak nazwać, w szczególności moją ukochaną Śpiąca Królewnę i oczywiście Rumpelstilskina i cała ekpię na 100%, może małą syrenkę jak tu ludzie piszą, guliwera, piotrusia pana i wandę
piątka za śpiącą królewnę. Okey. Jak będzie wiecej typów to się podsumuje kogo najbardziej życzymy sobie zobaczyć.
Śpiąca Królewna, Mała Syrenka, Czerwony Kapturek, Rumpelstilskin, Królowa Śniegu, Piotruś Pan, Kot w butach, Roszpunka, Dziewczynka z zapałkami.
To na razie wszystko, co mi przyszło do głowy.
Bella! Rumpel i Kapturek :P oczywiscie tradycyjnie Reginia, Sniezka i ten jej amant :D Emma, jej syn.
A z nowych to szczegolnie Ksiezniczke labedzi, Pocahontas, Mulan, Spiaca krolewne, Calineczke :P :D i duzo, duzo wiecej :D:d
Nie ma czegoś takiego jak "księżniczka łabędzi" jeśli chodzi o tę z "jeziora łabędziego" to ona nazywała się Odetta ale, "jezioro Łabędzie to nie baśń ani bajka, tylko balet. Nie sądze żeby się pojawił taki wątek w 2 serii, nawet bym sobie tago za bardzo nie życzył. Ale bardzo chciałbym zobaczyć Królowę Śniegu, wyobrażam ją sobie w realnym świecie jako zimną i nieprzyjemną wdowę, która straciła dziecko i pewnego razu napotyka Kaia który przypomina jej syna...
ale jest to na podstawie właśnie baletu jezioro łabędzie ;) A w Once Upon A Time biorą popularne baśnie. Więc nie masz co liczyć...I "żałosne" serio!? kto jeszcze używa tego powiedzonka?...
ja uzywam ... zalosne, bo mowisz , ze nie ma takiej bajki a jest... a teraz sam twierdzisz,ze jednak istnieje taka bajka... i to wlasnie jest mega zalosne ;]
Księżniczka z jeziora łabędzie nie powinna pojawić się w tym serialu, bo ta bajka nie należy do klasyk bajek, a w tym serialu tylko takie bajki dają.
no dobrze, ja mowie co bym chciala a nie co bedzie ;) co nie zmienia faktu,ze taka bajka jest. :)
Serialowa donosi o nowych postaciach: Mulan i Śpiącej Królewnie :) Marzenie wielu się spełnia :P
Bella i Rumpel w każdym odcinku ! <3 a ponadto ;D : Śpiąca Królewna, Alladyn ! (czemu nikt o niem nie wspomniał ;p ) Jasmina , Pochontas, Królowa Śniegu, Mulan + stara ekipa ^^
Gdyby pojawiła się Pocahontas a wraz z nią John Smith o matko, chyba bym sprzed komputera nie odeszła ;) Tylko do Smitha poproszę polski dubbing w postaci pana Morawskiego :)
ze starych: Kopciuszek, Bella, Pinokio
nowe: Śpiąca Królewna, Roszpunka
fajnie by było jeszcze Mulan i Pocahontas (moje ulubione bajki Disneya!) tyle, że to nie są postacie z baśni ;)
edit: oooo i Alicja z Krainy Czarów!
Bestią z pięknej i bestii jest Rumpelstilstkin , wątpię by pojawiła się typowa Bestia jak z tej bajki.
Ale syrenkę chętnie bym zobaczyła,ale już pojawiła się syrena strzegąca jeziora, czy to znaczy że Ariel wyglądałaby tak samo ? To mnie ciekawi.
ja czekam na Urszulę z Małej Syrenki, Dżafara z Alladyna. Fajnie, że Bella i Kapturek będą w głównej obsadzie.
Rumpla oczywiście. I do tego kapelusznika , kapturka i Belle. Z nowych przydałbysię Piotruś Pan i Sinobrody. No i oczywiście roszpunka
Z nowych to Królowa Śniegu.
Dlaczego? Bo przydał by się trzeci czarno-biały charakter obok Rumpelsztyka i Reginy.
Dla równowagi, wprowadził bym też dziewczynkę z zapałkami, jako wroga Królowej Śniegu.