PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603904}

Dawno, dawno temu

Once Upon a Time
2011 - 2018
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 40043
6,2 6 krytyków
Dawno, dawno temu
powrót do forum serialu Dawno, dawno temu

PISARZ

ocenił(a) serial na 7

Jak myslicie jakie znaczenie dla całej historii ma ten "pseudo" pisarz wydaje sie wiedziec znacznie wiecej niz pokazuje - Henremu powiedzial przeciez ze wie cala prawde od miasteczku , jego zachowanie jest podejrzane ale przeciez pomogl Emmie, nie moze byc postacia z bajki bo nie zostal uwieziony

adzia15

SPOILER

To jest syn Rumpelstilskina czyli pana Golda.

eowine

Hej, chyba jednak nie spoiler. Syn Rumpla to jedna z teorii, które krążą w necie. Są jeszcze inne, np. Pinocchio. Ale fajnie by było jakby okazał się synem Rumpla.

ocenił(a) serial na 8
magjan

a czy nikt nie zastanawiał się nad tym iż syn Rumpla i Pinokio to być może ta sama osoba? Tym bardziej że rumpel ma u siebie dwoje ludzi zamienionych w drewno .... ale to tylko takie domysły z mojej strony

chili14

Tych dwoje to rodzice Gepetto.

ocenił(a) serial na 7
chili14

Możliwe że pisarz jest synem Golda (btw to sa tylko domysly czy jest to czymś potwierdzone?) ale na pewno nie jest pionkiem, w "naszym' świecie postacie są w tym samym wieku co w bajce a w bajce pinokio byl malym chlopcem

adzia15

Ja myślałam nad tym, że może to być narrator... Wtedy całkiem logiczne byłyby jego wyjazdy z miasta, a także wiedza, którą posiada.

ocenił(a) serial na 8
eowine

też to mi sie wydaje , że on jest jego synem

Sarah_7

proste, logiczne i całkiem miła wizja:)

eowine

Oj, chyba jednak będzie Pinokiem. Nie będę się rozwodzić dlaczego, nie chcę spoilerować.
Na syna Rumpla, myślę, jest jeszcze za wcześnie w Storybrook. Gdyby już teraz dali mu się z nim zjednoczyć, straciłby motywację do dalszej pracy nad złamaniem klątwy.

ocenił(a) serial na 8
eowine

dużo tez uważa , że może to być Pinokio