PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603904}

Dawno, dawno temu

Once Upon a Time
2011 - 2018
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 40046
6,2 6 krytyków
Dawno, dawno temu
powrót do forum serialu Dawno, dawno temu

Przemiana Reginy

ocenił(a) serial na 10

Witajcie,
mam pytanie co do Reginy. Jak uważacie jak ona postąpi? Wiadomo, że Cora przybyła do Storybook. Moim zdaniem Regina będzie miała duży udział w pokonaniu matki i
ocalenie mieszkańców, a do tego przyczyni sie także Emma. Co sądzicie?

marcins88

Osobiście nie chciałbym uśmiercania Cory. Barbra Hersey jest jednym z diamentów tej obsady i chętnie bym ją jeszcze widział w sezonie 3. oraz 4. Najlepszym rozwiązaniem by zneutralizować Corę i dać jej szansę powrotu było by zamrożenie jej tak jak Hana Solo w Star Wars. Tyle ode mnie.

ocenił(a) serial na 7
marcins88

Nieeee... Regina już raz ocaliła Snow i Emmę a te nawet nie zaprosiły jej na obiad lol Popieram michu1945 w 100%. Barbara Hershey, Lana Parrilla i Robert Carlyle to perełki tego serialu. Pozbycie się Reginy, Golda czy Cory byłoby według mnie głupotą. Mam nadzieję, że Cora pozostanie w serialu jak najdłużej. Co do Reginy mam mieszane uczucia odnośnie jej "rehabilitowania się". Lubiłam Reginę "z pazurem" i mam nadzieję, że nie stanie się taka jak Snow czy Emma, które dla mnie są trochę nudnawe. Osobiście nie chcę żeby Regina pokonała matkę, chciałabym żeby się dogadały i naprawiły swoje relacje zwłaszcza, że jak widzieliśmy w ostatnim odcinku przed przerwą matka i córka mimo wszystko się kochają. Zresztą głównym celem Cory miało być spotkanie z córką a nie zniszczenie Storybook.