PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603904}

Dawno, dawno temu

Once Upon a Time
2011 - 2018
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 40046
6,2 6 krytyków
Dawno, dawno temu
powrót do forum serialu Dawno, dawno temu

o co chodzi między Wicked Witch a Rumpetsztykiem? mają jakiś związek czy coś ?
co się stało z rumpelsztykiem?

ocenił(a) serial na 8
MrsVampire

Dowiemy się wkrótce.

MrsVampire

Nasz poziom wiedzy o tej sytuacji jest identyczny co twój. Epizod 3x14 coś powinien wyjaśnić, bo słyszałem w kanadyjskim promo...

http://www.youtube.com/watch?v=JTp-rearcqU

...jak Gold coś mówi, że ona czegoś pragnie, czyli czegoś się dowiedział.

michu1945

Później jest chyba "Czegoś, czego ty szukałeś bardzo długi czas. Na szczęście ja nie będę musiała." Trochę domyśliłam się z kontekstu , że tam jest "I will NOT have to" bo tego nie za bardzo rozumiem :P

ocenił(a) serial na 6
cathrine00

Ja usłyszałam tak samo.

Maggie4455

A więc jak myślicie? Zelena ma jakieś dziecko, którego szuka? Może to Dorotka? xd Bo czego jeszcze może szukać, czego Rumple szukał tak długi czas?

ocenił(a) serial na 6
cathrine00

Hmmm, jeśli chodzi o Dorotkę, to moja pierwsza myśl była taka, że Snow może ją urodzić. Może ona mówi o czymś bardziej "metaforycznym" niż dziecko, ale na chwilę obecną nie mam wielu pomysłów.

ocenił(a) serial na 10
cathrine00

Może chodzi o rodzinę? Jej Rumple szukał circa 300 lat czyli baaardzo długo. A Zelena zdaje się że ma spore kompleksy związane z rodziną, co chyba normalne jak cię porzucą.

koperekp1

Ogólnie mam nadzieję, że pokażą jakieś flashbacki z czasów gdy Zelena była uczennicą Rumpla i jak to się działo, że jedno z nich przechodziło pomiędzy światami, bo przecież Zelena żyła w Oz. :)

ocenił(a) serial na 6
cathrine00

Chyba, że do Oz trafiła jakoś później.