straszliwie sztuczny, drewniany serial z 30 letnia sniezka hlehle, z litosci daje 3 !
z całym szacunkiem, ale obejrzenie jedynie trzech odcinków to jednak nie podstawa by oceniać cały serial. coś o tym wiem. ;)
Trzy odcinki to wystarczająco by ocenić, jeden to wystarczająco by stwierdzić czy chcemy go dalej oglądać czy nie.
Zgadzam się z ekoderką, jednak zakładając, iż Ralph_S_ oglądał serial od pilota, a pilot był jednym z lepszych odcinków, serial raczej by mu się nie spodobał. CO NIE ZMIENIA FAKTU, iż ocenianie serialu po obejrzeniu kilku odcinków jest bardzo niekompetentne.
nie zgodze sie, poczatek jest istotny. Widze drewnoooooooo ! No ale ogladajcie :)
Jak patrzysz na boazerię w pokoju a nie na odcinki, to na co innego miał byś patrzeć, jak nie na drewno.
Akceptuję siebie, ale złe nawyki staram się wyplenić. "Ja też [Ciebie kocham, jako przyjaciela]". Opuściłem słowa w kwadratowym nawiasie, bo liczyłem na to, że każdy się domyśli. W każdym bądź razie Ciebie też kocham ekoderka.
żeby nie było, nie chciałam się czepiać, tylko chciałam zarzucić dowcipem, ale chyba mi się nie udało :(
Masz rację serial można ocenić przez 3 odcinki. Początek jest bardzo ważny bo od tego zależy czy się sprzeda produkt.
Problem w tym, że ten serial jest specyficzny, trzeba mieć do niego nerwy i zaangażowanie, dozę fantazji i wyobraźnie. Wiele spraw jest pokazana umownie i raczej ma oddziaływać na twoje kreatywne myślenie.
Jeśli jednak zupełnie nie twój temat to jest lub wolisz gotowe produkty zamiast próbek smaków to daj sobie spokój.