PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603904}

Dawno, dawno temu

Once Upon a Time
2011 - 2018
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 40043
6,2 6 krytyków
Dawno, dawno temu
powrót do forum serialu Dawno, dawno temu

straszliwie sztuczny, drewniany serial z 30 letnia sniezka hlehle, z litosci daje 3 !

Ralph_S_

z całym szacunkiem, ale obejrzenie jedynie trzech odcinków to jednak nie podstawa by oceniać cały serial. coś o tym wiem. ;)

ekoderka

Trzy odcinki to wystarczająco by ocenić, jeden to wystarczająco by stwierdzić czy chcemy go dalej oglądać czy nie.

lumunus

moim zdaniem nie wystarczająco ;)

ocenił(a) serial na 7
lumunus

absolutnie nie. nie w przypadku TEGO serialu. zaręczam ;)

ocenił(a) serial na 5
Ralph_S_

Zgadzam się z ekoderką, jednak zakładając, iż Ralph_S_ oglądał serial od pilota, a pilot był jednym z lepszych odcinków, serial raczej by mu się nie spodobał. CO NIE ZMIENIA FAKTU, iż ocenianie serialu po obejrzeniu kilku odcinków jest bardzo niekompetentne.

ocenił(a) serial na 3
Gleek99

nie zgodze sie, poczatek jest istotny. Widze drewnoooooooo ! No ale ogladajcie :)

Ralph_S_

Jak patrzysz na boazerię w pokoju a nie na odcinki, to na co innego miał byś patrzeć, jak nie na drewno.

michu1945

xD piękne :)

ocenił(a) serial na 3
michu1945

hehehe ;) kocham Cie

Ralph_S_

Ja też. Zdrówka życzę!

michu1945

też się kochasz ? xd

ekoderka

Akceptuję siebie, ale złe nawyki staram się wyplenić. "Ja też [Ciebie kocham, jako przyjaciela]". Opuściłem słowa w kwadratowym nawiasie, bo liczyłem na to, że każdy się domyśli. W każdym bądź razie Ciebie też kocham ekoderka.

michu1945

żeby nie było, nie chciałam się czepiać, tylko chciałam zarzucić dowcipem, ale chyba mi się nie udało :(

ekoderka

Spox. Udało Ci się.

michu1945

yay xd może życie stało się piękniejsze :D

Ralph_S_

co kto lubi przecież. nam się podoba :)

Ralph_S_

Masz rację serial można ocenić przez 3 odcinki. Początek jest bardzo ważny bo od tego zależy czy się sprzeda produkt.
Problem w tym, że ten serial jest specyficzny, trzeba mieć do niego nerwy i zaangażowanie, dozę fantazji i wyobraźnie. Wiele spraw jest pokazana umownie i raczej ma oddziaływać na twoje kreatywne myślenie.
Jeśli jednak zupełnie nie twój temat to jest lub wolisz gotowe produkty zamiast próbek smaków to daj sobie spokój.