Ten serial to pomyłka 12 odcinkow a jedyne co jest w nim ciekawe mozna zmiescic w 1 odcinku! JEDNA wielka retrospekcja :/ jakas fatalna moda na to panuje od paru lat w serialach a ten serial jest tego kulminacja i to w najgorszym znaczeniu ok 90% tych scen nic nie wnosi do serialu! najciekawsze sceny w kazdym odcinku to ujecia statku ktorym leca! za rozczarowanie dalbym 1/10 ale uczciwie dam 3/10 ! a ciekawostka w odcinku 11 czy 12 ok 25minuta jest scena z ta blondi geolog w pomieszczeniu jak cos kolesie jej podnoszą! to te samo pomieszczenie co w Battlestar galactica gdzie Kare wkrecano w dziecko na poczatku 3ciego sezonu! jesli sie nie myle:) czyby ten sam producent/:P studio:)
I nawet w finale nie ma czegoś ciekawego?
To chyba nie będę tego oglądała
I tak już za dużo seriali mam naraz :).
nie wiem co mniej znane np Babylon V dobry serial chociaz juz stary i widac braki funduszy itp ale historia jest bardzo ciekawa i nawet po tylu latach sceny walk w kosmosie ukazane bardzo ciekawie i zadziwiajaco dobrze leci o 6rano na axn hd po 2 odcinki co sobote i niedziele itp do tego breaking bad tez dobry serial ! seria "outer limits"! "ziemia ostatnie starcie" ciekawy tez. daja sie ogladac takie seriale jak stargate i stargate atlantis ale trudno powiedziec ze to mniej znane;)
o czyms innym tylko czasem chyba sa 2 odcinkowe to taka lepsza wersja z archiwum x bardziej mroczna !;) z morałem na koniec :)
Serial faktycznie dość nudnawy. Ja jednak wytrzymałem do końca i o dziwo nie żaluję. Co praeda spodziewałem się dużo ciekawszej i bardziej żywiołowej akcji, a tu bylo spokojnie i bez szaleństw.. jednak oceniam serial na mocne 5 :-) Dwa ostatnie odcinki prezentują calkiem fajny poziom, w koncu jest napięcie i emocje. Można to spokojnie obejrzeć, pod warunkiem nie nastawiania się na jakieś wybitne kino.
Przez takich jak ty - tępaków - anulowano ten serial.
Kaszane masz w głowie.
Jeden z lepszych seriali s-f.