PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=129163}

Degrassi: Nowe pokolenie

Degrassi: The Next Generation
2001 - 2015
7,6 5,2 tys. ocen
7,6 10 1 5160
Degrassi: Nowe pokolenie
powrót do forum serialu Degrassi: Nowe pokolenie

6 sezon

ocenił(a) serial na 9

Wiecie, że w drugiej połowie szóstego sezonu ktora będzie w Kanadzie od stycznia jeden z bohaterow zginie? Jestem bardzo ciekawy kto...

ocenił(a) serial na 10
Nurs

W 7 sezonie ktos zginie :( domyslam się kto.

ocenił(a) serial na 9
joopajoops

W 7? Przecież nawet producenci nie wspominali jeszcze o 7 sezonie. W Kanadzie i USA jest poprostu tak że puszczają kilka odcinków serialu później dają kilkumiesięczną przerwę i potam dalej jest druga część danego sezonu. Więc ktoś zginie w drugiej części 6 sezonu :P

ocenił(a) serial na 7
Nurs

Ja tam myślę, że to J.T umrze bo czytałam streszczenie następnych odcinków na takiej angielskiej stronie i pisało że ''Toby był bardzo smutny po stracie przyjaciela'' ,a przecież on się przyjaźni tylko z J.T ( tzn. z nim najbardziej).

ocenił(a) serial na 10
Lapulka

No a może chodzilo o Ricka on przecież też sie przyjaźnił z Tobym a potem on zginoł i Toby był smótnym a po za tym potem miedzy Jt a Tobym zaczeło sie psuć :)

ocenił(a) serial na 7
tomeczek174

Nie, to nie chodziło o Ricka bo to było już po tej strzelaninie w szkole. Na tej angielskiej stronie była opisana impreza u Emmy z okazji urodzin ( czy czegoś tam innego ) Liberty.

ocenił(a) serial na 10
Lapulka

a też o tym slyszałem ale to chyba nie bedzie bohater tylko jakis uczeń bo czytalem na blogu ze byla ta impreza i zaprosili jakiś kolesi i zaczela sie awantura i zranili kogos nożem ale nie bylo podane kogo więc to chyba zaden z bohateró.

ocenił(a) serial na 10
tomeczek174

hejka a mogłabyś podać link tej stronki?Też chcialbym sie na ten temay więcej dowiedzieć, nie wiem ale jutro wszystko sie wyjaśni ponieważ jutro własnie jest ten odcinek

ocenił(a) serial na 7
tomeczek174

Przykro mi ale sama chciałabym znać adres tej strony. Weszłam na nią przypadkiem i nie zapisałam jej. Wiem... moja inteligencja ;)

ocenił(a) serial na 10
Lapulka

No to już wszystko wiadomo j.T nie żyje zabili go kolesie z innej szkoły,w necie już jest ten odcinek i następny już nie moge sie doczekać kiedy obejrze następny

ocenił(a) serial na 7
tomeczek174

Możesz podać mi stronę, na której jest ten odcinek. Jestem niesamowicie ciekawa ;)

ocenił(a) serial na 10
Lapulka

http://degrassi.blog.onet.pl/ tutaj możesz ściągać wszystkie odcinki i dwa najnowsze ale narazie nie można ich ściągać (mnie sie udało) bo serwer jest przeciążony ale tam można znaleźć wszystko

ocenił(a) serial na 7
tomeczek174

Już weszłam na tą stronę i nie mogłam ściągną więc myślałam że masz z jakieś innej strony. Ale i tak dzięki ;) Już ściągnęłam te odcinki i po prostu nie mogę nadal uwierzyć, że J.T nie żyje.

ocenił(a) serial na 10
Lapulka

Jak ściągłaś to fajnie mnie też sie to udało ściągnąć ale po tym jak autorka je umieściła na zshare.Ryan Cooley podobnież zrezygnował z serialu dlatego że musiał wyjechać na uniwersytet ale nie wiem czemu zrezygnowal na zawsze mogli zrobić w serialu że J.T wyjeżdza gdzieś na wakacje czy z miasta itp.I w następnym sezonie mógl by wrócić a tak go już nigdy ni bedzie,wielka szkoda :(

ocenił(a) serial na 10
Nurs

To J.T zginie. Podczas jakiejś imprezy Liberty wyzna mu miłość, a potem ucieknie, on pójdzie za nią i zobaczy jak jakiś koleś sika na jego samochód. J.T go odepchnie i w tym momencie podbiegnie drugi koleś do J.T i wbije mu nóż w plecy.

ocenił(a) serial na 10
diego_10

Nom bardzo mi przykro z tego powodu swietnie grał :(