PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=129163}

Degrassi: Nowe pokolenie

Degrassi: The Next Generation
2001 - 2015
7,6 5,2 tys. ocen
7,6 10 1 5160
Degrassi: Nowe pokolenie
powrót do forum serialu Degrassi: Nowe pokolenie

Nie mówiąc już o 10;D Jak zobaczyłam zwiastuny do 9 i 10 sezonu to śmiało mogę powiedzieć: To już nie jest to samo Degrassi które widziliśmy w pierwszych sezonach. Nastoletnie problemy które zostały ukazane w pierwszych odcinkach są naprawdę niczym w porównaniu z tym co będzie w nowych odcinkach. Pojawia się sporo nowych postaci. Z poprzednich sezonów to tylko został Peter, Jane, Holly J, Anya, Sav i czasami Manny, Jay, Spinner, Liberty i Emma(naprawdę bardzo rzadko). Od 8 sezonu wszystko jest inne. Mii już nawet nie ma( z wiadomych powodów w końcu Nina musi być teraz na planie "Pamiętników wampirów"). Mimo tego że Degrassi się zmienia chcę jak najszybciej zobaczyć kolejne sezony!

Lola140392

Gdzie oglądasz na bierząco ? Ja nie pamiętam na którym sezonie skończyłam, to jakoś było jak Many i Emma poszły na studia, albo później.

użytkownik usunięty
littlej

Kiedy będzie 9 sezon na Zig Zapie? Albo jest gdzieś do ściągnięcia z napisami?

hmm co do tematu kiedy na na zig zapie to nie mam pojęcia i już straciłem nerwy do nich i zacząłem oglądać degrassi po angielsku od 9 sezonu do 10. Łącze pożyteczne z przyjemnością. A wczoraj obejrzałem ostatnie 2 odcinki 10 sezonu (chyba ostatniego) chcociarz nie wiem bo czytalem gdzies na angielskiej wikipedii że chyba będą kolejne sezony i już nawey tytuły będę ale o premierze nawet w Kanadzie jeszcze nie piszą, także każą napewno poczekać na to trochę ;)

ocenił(a) serial na 8
Lola140392

ZigZap to telewizja dla dzieci. pierwsze sezony Degrassi były od lat 7, następnie od 12. A później już tylko od 16. Degrassi już chyba nie będzie na ZigZapie.

ocenił(a) serial na 8
The_Shedow

uwaga! od 3 listopada bedzie emotowany 9 sezon za giz zapie!!!! zajebiscie!! <3

ocenił(a) serial na 10
Triss.

Przecież już to napisałem w moim temacie i dałem linka tego widać wiesz.

Triss.

Z tego co widziałam zapisane jest w programie na zig zapie na dziś 20:30 i nic leci coś innego.

ocenił(a) serial na 10
kiwi21

Ja nie wiem o co chodzi z tym ZYG-ZAPEM co oni robią może jeszcze po prostu nie mają może tego sezonu nie wiem co o tym myśleć. Trzeba dalej patrzeć w programach i na ZYG-ZAPIE.

Zbuntowany_RBD

Taa, jedyna ciekawa produkcja jaką ten kanał ma do zaoferowania, a tak ją traktują :/. Mam nadzieję, że jutro już będzie odcinek.

Zbuntowany_RBD

Napisałam do nich, ale zero odpowiedzi jak zawsze kiedy piszę do nich.
Bez komentarza dla ZIG ZAPu

kiwi21

Na stronie ZigZapa zmienili ramówkę! Wg. obecnej 9x01 zostanie wyemitowane dzisiaj. Mam nadzieję, że tym razem to prawda.

użytkownik usunięty
Goku

I co, leciał nowy odcinek? Bo nie widziałam..

Włączyłam na samą końcówkę bo nie wierzyłam, że dziś nowy odcinek i prawdę mówiąc wydaje mi się że leciał NOWY

ocenił(a) serial na 10
kiwi21

Tak to prawda wczoraj leciał 3 odcinek nowego sezonu oglądałem zapowiada się ciekawie.

użytkownik usunięty
kiwi21

Już trzeci??! To nieźle do tyłu jestem, na powtórki się chyba nie załapię..

blush nie martw się nie raz będą powtarzać

ocenił(a) serial na 9
Lola140392

zapraszam na moj post bo zbieram glosy odnosnie 10 odcinka oraz propozycje.mam pytanko drobne czy ktos chce abym wstawil 8 a pozniej 9 sezon degrassi do pobrania?? 7 sezon tez mam prawie caly po za chyba pierwszym i 2 ostatnimi odcinkami.
wszystko z lektorem.