Nie mówiąc już o 10;D Jak zobaczyłam zwiastuny do 9 i 10 sezonu to śmiało mogę powiedzieć: To już nie jest to samo Degrassi które widziliśmy w pierwszych sezonach. Nastoletnie problemy które zostały ukazane w pierwszych odcinkach są naprawdę niczym w porównaniu z tym co będzie w nowych odcinkach. Pojawia się sporo nowych postaci. Z poprzednich sezonów to tylko został Peter, Jane, Holly J, Anya, Sav i czasami Manny, Jay, Spinner, Liberty i Emma(naprawdę bardzo rzadko). Od 8 sezonu wszystko jest inne. Mii już nawet nie ma( z wiadomych powodów w końcu Nina musi być teraz na planie "Pamiętników wampirów"). Mimo tego że Degrassi się zmienia chcę jak najszybciej zobaczyć kolejne sezony!
Gdzie oglądasz na bierząco ? Ja nie pamiętam na którym sezonie skończyłam, to jakoś było jak Many i Emma poszły na studia, albo później.
hmm co do tematu kiedy na na zig zapie to nie mam pojęcia i już straciłem nerwy do nich i zacząłem oglądać degrassi po angielsku od 9 sezonu do 10. Łącze pożyteczne z przyjemnością. A wczoraj obejrzałem ostatnie 2 odcinki 10 sezonu (chyba ostatniego) chcociarz nie wiem bo czytalem gdzies na angielskiej wikipedii że chyba będą kolejne sezony i już nawey tytuły będę ale o premierze nawet w Kanadzie jeszcze nie piszą, także każą napewno poczekać na to trochę ;)
ZigZap to telewizja dla dzieci. pierwsze sezony Degrassi były od lat 7, następnie od 12. A później już tylko od 16. Degrassi już chyba nie będzie na ZigZapie.
uwaga! od 3 listopada bedzie emotowany 9 sezon za giz zapie!!!! zajebiscie!! <3
Ja nie wiem o co chodzi z tym ZYG-ZAPEM co oni robią może jeszcze po prostu nie mają może tego sezonu nie wiem co o tym myśleć. Trzeba dalej patrzeć w programach i na ZYG-ZAPIE.
Taa, jedyna ciekawa produkcja jaką ten kanał ma do zaoferowania, a tak ją traktują :/. Mam nadzieję, że jutro już będzie odcinek.
Na stronie ZigZapa zmienili ramówkę! Wg. obecnej 9x01 zostanie wyemitowane dzisiaj. Mam nadzieję, że tym razem to prawda.
Włączyłam na samą końcówkę bo nie wierzyłam, że dziś nowy odcinek i prawdę mówiąc wydaje mi się że leciał NOWY
Tak to prawda wczoraj leciał 3 odcinek nowego sezonu oglądałem zapowiada się ciekawie.