PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=129163}

Degrassi: Nowe pokolenie

Degrassi: The Next Generation
2001 - 2015
7,6 5,2 tys. ocen
7,6 10 1 5160
Degrassi: Nowe pokolenie
powrót do forum serialu Degrassi: Nowe pokolenie

Jaką parę w Degrassi lubicie najbardziej?
Moją ulubioną jest Cranny(Craig & Manny)

Miss_S

Liberty i J.T. Pasowali do siebie. I chciałabym żeby Emma była Z Craigiem.

ocenił(a) serial na 10
Miss_S

Ja też najbardziej lubię Cranny :) albo Semma pasują do siebie ^^ pozdro ;*****

ocenił(a) serial na 10
Miss_S

ja lubię Ellie i Jessego (6 sezon) Alex i Paige (5,6 sezon) i Emme i Seana !! (1,2,6 sezon)
:)

gosiabill

Emma i Sean ;) Manny i Craig to też fajna para.

ocenił(a) serial na 8
Miss_S

Alex i Paige. Dla mnie najfajniejsza para przez wszystkie sezony :D Ale ja mogę być stronnicza....

ocenił(a) serial na 10
Miss_S

Zdecydowanie Manny & Craig :-)

Kocham Manny ;*

Miss_S

Zdecydowanie Palex!!:)

Miss_S

Ja lubię Pemmę:)i parę Paige/Spinner. Jakoś tak:)

ocenił(a) serial na 10
Lorencja

dla mnie to Spinner & manny ;)krotko e soba byli ale jak dla nie to pasuja do siebie ;p

ocenił(a) serial na 10
anula104

Najlepsza para to Craig & Manny, aktorka ktora Manny jest swietna i wogole uwielbiam ja!!;*

ocenił(a) serial na 8
Miss_S

Moi faworyci to:
-CraigXEllie (gdyby Craig nie zaczął ćpać i łgać na ten temat, nie skończyloby się to niefortunnie),
-PaigeXAlex,
-EmmaXSean,
-MarcoXDylan,
-LibertyXJ.T. (tak, wiem, związek ten przeszedł dość nieprzyjemną serię zdarzeń, ale podoba mi się zawarta w nim idea, że "brzydula", która przejawia piękno wewnętrzne, może być pokochana, i to przez takiego niezbyt dojrzałego chłopaka, którego na obecnym etapie rozwoju interesują jedynie "niezłe laski"),
-MannyXSully (doskonale do siebie pasowali- chłopak oceniający dziewczyny powierzchownie oraz wypindrzona, skąpo ubrana specjalnie dla niego lalka).

ocenił(a) serial na 6
Miss_S

A ja lubię Liberty i J.T, Emme i Seana, Jimmiego i Ashley no i Manny i Craiga też ;P

ocenił(a) serial na 10
Sweeta

Z wcześniejszych sezonów kochałam EmmęxPetera czyli Pemmę ;) A teraz moja ulubiona to SavxAnya. Ja wolę Emmę od Manny bo Manny mnie niekiedy nieźle wnerwiała. I lubiłam też JayxEmma ;d