Jaką parę w Degrassi lubicie najbardziej?
Moją ulubioną jest Cranny(Craig & Manny)
Ja też najbardziej lubię Cranny :) albo Semma pasują do siebie ^^ pozdro ;*****
ja lubię Ellie i Jessego (6 sezon) Alex i Paige (5,6 sezon) i Emme i Seana !! (1,2,6 sezon)
:)
Alex i Paige. Dla mnie najfajniejsza para przez wszystkie sezony :D Ale ja mogę być stronnicza....
dla mnie to Spinner & manny ;)krotko e soba byli ale jak dla nie to pasuja do siebie ;p
Najlepsza para to Craig & Manny, aktorka ktora Manny jest swietna i wogole uwielbiam ja!!;*
Moi faworyci to:
-CraigXEllie (gdyby Craig nie zaczął ćpać i łgać na ten temat, nie skończyloby się to niefortunnie),
-PaigeXAlex,
-EmmaXSean,
-MarcoXDylan,
-LibertyXJ.T. (tak, wiem, związek ten przeszedł dość nieprzyjemną serię zdarzeń, ale podoba mi się zawarta w nim idea, że "brzydula", która przejawia piękno wewnętrzne, może być pokochana, i to przez takiego niezbyt dojrzałego chłopaka, którego na obecnym etapie rozwoju interesują jedynie "niezłe laski"),
-MannyXSully (doskonale do siebie pasowali- chłopak oceniający dziewczyny powierzchownie oraz wypindrzona, skąpo ubrana specjalnie dla niego lalka).
A ja lubię Liberty i J.T, Emme i Seana, Jimmiego i Ashley no i Manny i Craiga też ;P