PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10017947}

Dekameron

The Decameron
2024 -
5,9 2,6 tys. ocen
5,9 10 1 2551
4,0 4 krytyków
Dekameron
powrót do forum serialu Dekameron

Dziwni ci Włosi.

użytkownik usunięty

XIV wiek. Włochy. I pełno śniadych xD A wytrzymałem tylko 1 odcinek xD

E tam, dziwniejsi rasiści np. z Polski. XXI wiek a braki w wykształceniu i własne frustracje jako psychologiczne projekcje rasizmu. Zgoda z kolei co do tego, że można wytrzymać parę komentarzy rasistów i potem raczej ziew, bo nudnawo.

użytkownik usunięty
monetka1210

A widzisz tu gdzieś rasistów ?

ziew.

użytkownik usunięty
monetka1210

Widzę że Choroszcz na ciebi eczeka, typowy polaczek, naród bezrozumny i bezwartościowy xD Nawet nie rozumie prostego pytania xD

Nudzisz mnie, to ziewam, proste. Was tu chyba sieją. Wspolczuje twoim rodzicom, z kolei wyzywanie ze wzgledu na narodowosc to przejaw ubytkow wyksztalcenia, kultury i przejaw upośledzenia funkcji komunikacyjnych w internecie. Wspolczuje ci.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

publiczne nawoływanie do nienawiści na tle narodowościowym (art. 256 kk), cytuję: "Polacy to podludzie, bezrozumne i bezwartościowe zwierzęta bez prawa do życia, to też fakt". Pasuje to zglosic odpowiednim organom scigania, ale cos mi sie wydaje ze skasujesz to zaraz i wleziesz pod kamien. Ale jesli nie wykonasz rozkazu i nie skasujesz tego, to chocby z ciekawosci, to zglosze bezpośrednio organom scigania i moze wlasciwe sluzby pomogą ci w rozumieniu granicy wolnosci slowa, a przy okazji nauczą czegos przydatnego (lub sąd rodzinny, bo podejrzewam ze pelnoletnia osoba nie bylaby tak lekkomyslna).

użytkownik usunięty
monetka1210

ale wiesz że ja nie jestem polakiem? Nie ma mnie u was w kraju, nie mam obywatelstwa xD

użytkownik usunięty
monetka1210

więc sobie zgłaszaj xD Wasza śmieszna władza nie ma zasięgu poza wasz kraj xD

to juz zobaczymy, zglaszam

Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, ale wtedy było tam jeszcze sporo oryginalnej krwi rzymskiej, a to byli właśnie dość śniadzi ludzie ;)

ocenił(a) serial na 5

Gdy się zna historię tylko z memów, to może naprawdę szokować :P