XIV wiek. Włochy. I pełno śniadych xD A wytrzymałem tylko 1 odcinek xD
E tam, dziwniejsi rasiści np. z Polski. XXI wiek a braki w wykształceniu i własne frustracje jako psychologiczne projekcje rasizmu. Zgoda z kolei co do tego, że można wytrzymać parę komentarzy rasistów i potem raczej ziew, bo nudnawo.
Widzę że Choroszcz na ciebi eczeka, typowy polaczek, naród bezrozumny i bezwartościowy xD Nawet nie rozumie prostego pytania xD
Nudzisz mnie, to ziewam, proste. Was tu chyba sieją. Wspolczuje twoim rodzicom, z kolei wyzywanie ze wzgledu na narodowosc to przejaw ubytkow wyksztalcenia, kultury i przejaw upośledzenia funkcji komunikacyjnych w internecie. Wspolczuje ci.
publiczne nawoływanie do nienawiści na tle narodowościowym (art. 256 kk), cytuję: "Polacy to podludzie, bezrozumne i bezwartościowe zwierzęta bez prawa do życia, to też fakt". Pasuje to zglosic odpowiednim organom scigania, ale cos mi sie wydaje ze skasujesz to zaraz i wleziesz pod kamien. Ale jesli nie wykonasz rozkazu i nie skasujesz tego, to chocby z ciekawosci, to zglosze bezpośrednio organom scigania i moze wlasciwe sluzby pomogą ci w rozumieniu granicy wolnosci slowa, a przy okazji nauczą czegos przydatnego (lub sąd rodzinny, bo podejrzewam ze pelnoletnia osoba nie bylaby tak lekkomyslna).
ale wiesz że ja nie jestem polakiem? Nie ma mnie u was w kraju, nie mam obywatelstwa xD
Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, ale wtedy było tam jeszcze sporo oryginalnej krwi rzymskiej, a to byli właśnie dość śniadzi ludzie ;)