PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104425}

Dempsey i Makepeace na tropie

Dempsey & Makepeace
1985 - 1986
7,2 1,9 tys. ocen
7,2 10 1 1919
Dempsey i Makepeace na tropie
powrót do forum serialu Dempsey i Makepeace na tropie

MAM JE WSZYSTKIE

ocenił(a) serial na 10

Wspaniały serial - jeden z moich ulubionych - stawiam go tylko za naszymi Pancernymi i Zmiennikami oraz również brytyjskim Robinem z Sherwood. Niezwykła Glynis Barber i Michael Brandon, który swoją grą czasami przypomina... Hana Solo z Gwiezdnych Wojen

Swanlake

Ja również jestem w posiadaniu wsyzstkich odcinków serialu na DVD. Przed wielu laty serial mi się podobał. Teraz próbuje go ponownie obejrzeć, ale uważam, iż w przeciwiństwie do wielu innych starych seriali kryminalnych, np. Święty, Kojak itp. ten jest na prawdę kiepski. Nagromadzenie debilnych i nieprawdopodobnych sytuacji w każdym odcinku jest tak wielkie iż praktycznie uniemożliwia mi to oglądanie tego filmu. Wczoraj obejrzałem odcinke nr 5. Po kradzieży pieniędzy złodziej znajdują się na lotnisku. Oprócz D i M są tam także inni policjanci. Nikt ich jednak nie zatrzymuje, złodzieje z D i M wsiadają do samolotu i dopiero w powietrzu bohaterowie wkraczają do akcji. D wyskakuje bez spadochronu z samolotu i szczęśliwie ląduje, natomiast M nie majuąca pojecią o pilotarzu sadza maszynę na ziemi. I mniej więcej w każdym odcinku tak to wygląda. Przykro mi, że serial który uwielbiałem jako dziecko oglądany po latach wydaje się być tak głupi. Spróbuję obejrzeć odcinek numer 6, ale tylko z sentymentu. Nadzieji na dobrą rozrywkę raczej już nie mam.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem