PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104425}

Dempsey i Makepeace na tropie

Dempsey & Makepeace
1985 - 1986
7,2 1,9 tys. ocen
7,2 10 1 1919
Dempsey i Makepeace na tropie
powrót do forum serialu Dempsey i Makepeace na tropie

W numerze TV Okey z 29 czerwca 2009 roku zamieszczona jest informacja ze po za konczeniu wydawania 3 sezonu serialu "Magnum" beda wydawane wszystkie odcinki serialu "Dempsey and Makepeace"

ocenił(a) serial na 9
mirolop

Rewelacyjna nowina ! A wiadomo kiedy to bedzie ?

isiunia

Po zakonczeniu 3 sezonu Magnum. Z wyliczen wynika ze gdzies we wrzesniu dopiero

ocenił(a) serial na 10
mirolop

a co dalej bedzie po airwolfie i po tym?

użytkownik usunięty
mihle

tego nie wie nawet amercom - wiem, bo dla nich robię ;)

To nie dokończa wydawania Airwolfa i Magnum??? A myslałem ze to całe wydadzą.... szkoda :(

bafiakb

Magnuma na obecną chwilę zakończyli na 3 sezonie, ale Airwolfa dodadzą całego. Liczba płyt na to wskazuje(tzn. policzyłem sobie ile będzie odcinków, skoro na 1 płycie dają 2). Ja jestem ciekaw, co będzie po Świętym, który w październiku się skończy. No, ale pożyjemy zobaczymy.

Aha i jak popatrzyłem, to zostanie im jeden sezon Miami Vice do wydania. Teraz na równi idą z Nieustraszonym, ale Rycerz ma tylko 4 sezony. Pewnie będzie coś ciekawego po nim. Liczę oczywiście na Kojaka, ale kto wie, może Magnuma dokończą.

użytkownik usunięty
loginnuss

Problem polega na tym, że nie zawsze kupują prawa autorskie do całości. W dodatku kolejność odcinków ma się średnio do rzeczywistej kolejności serii. Ale Święty będzie przynajmniej cały. To już coś.

Według mnie Święty nie zostanie wydany w całości (odcinki kolorowe)
Tych odcinków jest 47 odejmujemy od tego 34 odcinki które już wydali do 11 płyty (47-34=13) Teraz od pozostałych 13 odcinków odejmujemy 9 odcinków po 3 na każdą płytę (12,13,14), bo tyle mieli wydać. Więc 13-9=4, czyli nie wydadzą wszystkich odcinków kolorowych, bo nawet jak by upchnęli po 4 odcinki na płytę (jak w płycie 3) to i tak zostanie im 1 niewydany odcinek kolorowy i 71 odcinków czarno-białych.
Pozdrawiam

użytkownik usunięty
domino264

będą odcinki czarno -białe, pytałam kolegi.

Jeżeli to jest pewne to bardzo się cieszę.

ocenił(a) serial na 10
domino264

a tv okey nie stac na wydanie kolejnego serialu? bo to juz ich chyba trzeci powrot swiety pogoda dla bogaczy dempsey i makepace....