The 8 Show
powrót do forum 1 sezonu

Czy ktoś mógłby zdradzić mi zakończenie? Pytam serio ;) Dotarłam gdzieś do 4-5 odcinka i dalej nie jestem w stanie oglądać, bo stało się dla mnie zbyt drastyczne. A jestem ciekawa, jak to się dalej potoczyło.

TMei

Nie wiem na czym skończyłaś, ale po tym jak wyższe piętra odzyskały władzę, szóstka chciał zabić jedynkę,za to, że wyrwał mu paznokcie. Powstrzymała go jednak osemka, rażąc go prądem, co wywołało upadek, który złamał mu kręgosłup (ale przeżył). Ósemka u władzy okazała się sadystką i nie pozwalała spać reszcie (kupiła urządzenia które trzymały im oczy otwarte. Nie dotyczyło to piątki, która miała omamy i czwórki, która kolaborowała). Następnie czwórka zrobiła bunt, chcąc przejąć pokój ósemki. Niestety okazało się, ze zmianą pokoju nie kosztuje miliarda, bo w tej cenie jedynka dostał jedynie instrukcje jak go zmienić. To sprawiło, że jedynka dostał "odpału" i nie chciał pozwolić innym skończyć gry. Zaczął robić przedstawienie cyrkowe, w wyniku czego upadł z wysokości i zrzucił projektor, w wyniku czego się zapalił (projektor i jedynka). Następnie, trójka zestrzelił wszystkie kamery, co spowodowało otworzenie drzwi, ale jedynka i tak zmarł. Na koniec, 2, 3, 4 i 5 spotkali się na pogrzebie jedynki. Szostka przyslał kwiaty. Dowiadujemy się także, że siódemka obdarował rodzinę jedynki pieniędzmi. Na sam koniec, siodemka pokazał jakiemuś gościowi scenariusz na "the 8 show", co ten przyjął bardzi pozytywnie, ale interpretacji tej sceny się tutaj nie podejmę ;)

ocenił(a) serial na 10
pilor2

I 8 poszła do więzienia za to że wynajęła buldożera i zniszczyła jakąś galerię sztuki i wydała wszystkie pieniądze na odszkodowania

Rafal_256

I piątka wykastrowała szóstkę (mega to było dziwne)

ocenił(a) serial na 7
pilor2

Tytuł tej sztuki to był "upadek" , chyba chcieli pokazać przeszłość 7, tak jak u innych. Widać alegorie do the 8 show, ale czy to była dokładnie ta sztuka ... ? ;)

pilor2

Mi się wydaję, że ta końcowa scena w barze pokazuję co działo się z 7 po wyjściu z programu. Choć przyszła mi też do głowy taka teoria, że to 7 był pomysłodawcą tego show i scena z baru dzieje się przed całym wydarzeniem.