Ale masz coś LEPSZEGO ... internet, :D
a tam strony z nieograniczoną ilością stron z filmami i serialami ONLINE :P
To nie to samo oglądać na internecie a w telewizji. Może i gadam głupoty, ale lepiej się potrafie wczuć w klimat, wiedząc że oglądam to tak jak amerykanie( w kablówce ) na dodatek dzień po premierze ;e.
Wiadomo, że to nie to samo, jednak doceniam internet i HBO GO za to, że są te odkodowane odcinki i w ogóle można coś obejrzeć. Nieważne jak, ważne że ma się dostęp ;)
Ja sciagam avi lub mkv HD i puszczam na telewizorze, do tego na stronie coolsport. tv jest kilka serialów puszczanych na żywo o 2 w nocy, czyli mozna ogladac na zywo jednoczesnie z ameryką :P tez mozna laptop podalczyc do tv. JA wole sciagac avi i mkv bo lepsza jakosc
Kiedy to puszczają? Zaraz idę oglądać pilota, jak się spodoba to ustawię przypominajkę w fonie.
Nowe odcinki na hbo w usa sa o 9 p.m czyli o 3 w nocy o ile dobrze policzyłem,a w poniedziałek u nas już wersja z napisami o 22 na hbo czyli tak myślę,że powinno być we wtorek rano na torentach lub jakiejś stronce z serialami o ile ktoś będzie na tyle uprzejmy że nagra i wrzuci.Na streaming w sopcascie lub innym podobnym raczej niema co liczyć.Na darmowe oglądanie w ipla czy hbo go raczej niema co liczyć.
To są jeszcze ludzie którzy oglądają filmy/seriale z lektorem?.. Kompletnie mija się dla mnie to z celem,lektor potrafi zabić klimat nieodwracalnie.
magnet:?xt=urn:btih:a30c1730fa1d3c9eb8d8c659ff3a6289bfaed26f&dn=True+Detecti ve+S01E02+HDTV+x264-2HD&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.openbittorrent.com%3A80&t r=udp%3A%2F%2Ftracker.publicbt.com%3A80&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.istole.it%3A6 969&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.ccc.de%3A80&tr=udp%3A%2F%2Fopen.demonii.com%3 A1337 magnet link do 2 odcinka i niechętnie mówiąc z lektorem - link jeszcze niesprawdzony.