PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654010}

Detektyw

True Detective
2014 -
8,4 163 tys. ocen
8,4 10 1 162859
7,8 58 krytyków
Detektyw
powrót do forum serialu Detektyw

Witam . Postanowiłem powtórzyć sobie serial i rzuciło mi się w oczy że w drugim odcinku Rust i Martin
pojechali do matki pierwszej ofiary Dory i do jej przyjaciółki . Zauważyłem że jej przyjaciółka ma
wytatuowane czarne gwiazdy na szyi. Intrygujące! Czyżby też miała coś wspólnego ze śmiercią Dory?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 6
kolarek

Gdzie niby ta panna, co Rustowi załatwiała prochy ma wytatuowane gwiazdy??

Jimbo88

Zgadzam się z Tobą. Ta panna co załatwiła Rustowi prochy nie miała wytatuowanych gwiazd

ocenił(a) serial na 6
gargus01

Ludziom już zaczyna lekko odwalać;) To świadczy tylko o poziomie TD :) A następny odcinek dopiero jutro, Ci, co nie mają HBO będą musieli pewnie czekać do wtorku :(

ocenił(a) serial na 10
Jimbo88

Nie wiem czy to gwiazdy, ale ma coś po wewnętrznej stronie łokcia :P

ocenił(a) serial na 10
Jimbo88

łokcie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
gargus01

Myślę, że te panienki biorą udział w orgiach, odurzane narkotykami produkcji Ledoux, a niektóre są składane w ofierze w jakimś rytuale. W tych samych rytuałach są wykorzystywane dzieci, albo są przygotowywane w młodości do tej roli w przyszłości. Córka Martiego w dzieciństwie albo czegoś doświadczyła albo coś widziała i jest na najlepszej drodze żeby zostać sterowaną narkotykami dziwką, wykorzystywana w kulcie.

kuba910

Być może coś jest w tym co piszesz ,aczkolwiek wydaję mi się że twórcy serialu jeszcze nie raz nas zaskoczą. I właśnie to jest w tym serialu najlepsze.