Właśnie zauważyłem, że HBO w najbliższy poniedziałek (03.02) zamiast 4 odcinka serialu
wyemituje odcinek 1. Dlaczego? W co oni pogrywają ? ;p
Finał NFL. Cytuję: "The Louisiana-set HBO drama “True Detective” will rest Sunday (Feb. 2) while Super Bowl 2014 is played, returning with the fourth of its eight episodes at 8 p.m. Feb. 9."
:(
Ja też się zmartwiłam, ale to tylko tygodniowe opóźnienie 4 odc. będzie 10.02.14 :)
im to na rękę, mogliby wyemitować kolejny odcinek kolejnego dnia, ale, skoro można zatrzymać widza na kolejny tydzień, to why not... szkoda tylko, że to hbo, bo polsat, to rozumiem
nie rozumiesz, polsat nie ma nic to rzeczy. Amerykańskie HBO przełożyło o tydzień emisje 4 odcinka z powodu Superbowl. Przecież polskie HBO nie może puścić przed premierą amerykańską i dlatego Polacy też mają tydzień postoju
poważnie? a to w detektywie nie gra dorociński z grabarczykiem? coś podobnego... myślałem że to polski serial. i jeszcze to całe superbowl, to nie polska piłka ręczna? stary, wiem dobrze, że jak w usa tak i u nas, notabene to ta sama stacja, choć bardziej nastawiona na nasz kraj. polski polsat a amerykańskie hbo, to było porównanie, skala - gdzie bardziej pozwolono by sobie na kaszanę