Moja teria potwierdzajaca ze rust jest niewinny, ze za tym stoi ktos bardzo wplywowy i ma w garsci policje, rust i marty prowadza sledztwo na wlasna reke. tak wiec zaczynamy
No wiec 5 odcinek rust przesluchuje goscia ktory przyznaje sie do 2 morderstw. Nagle gada ze zna krola zolci i nazwiska.Ten zaczyna mowic ze zdradzi nazwiska za ugode.
Tak wiec
1. rust mysli ze to blef
2. gosc zaczyna nawijac o grupie ludzi i krolu zolci
3. rust traci nad soba kontrole i teraz moja interpretacja
a. rust przeczuwal se stoi za tym wieksza grupa
b. mial odpowiedz na wyciqgniecie reki ale typ chcial ugody. kazdy by eksplodowal ze zlosci ze cos jest tak blisko a tak daleko
4. rust ogarnia sie po wyprowadzeniu i mowi ze wrocI JUTRO(to wedlug mnie kluczowe slowa na temat mojej teorii spiskowek)
5. rust dowiaduje sie ze gosc sie zabil. jego odpowiedz na wszystkie pytania sie zabila. rust mial w garsci tego goscia mogl mu nawet obiecac ze go wypusza a typ i tak by to lyknal
6. rust zaczyna prowadzic szybkie sledztwo kto co i jak. JUZ WTEDY PRZECZUL ZE W TE MORDERSTWA JEST ZAMIESZANY KTOS JESZCZE Z POLICJI.Dlatego prosi o akta policjantow.pyta czy jest dzwiek itp. PO CZYM WRACA NA MIEJSCE ZBRODNI I ZACZYNA PROWADZIC OBSERWACJE RAZ JESZCZE I WIE JUZ NA PEWNO ZE W POLICJI TEGO NIE ROZWIAZE BO KTOS JEST SKORUMPOWANY I DAL CYNK SZEFOWI ZE TEN GOSC KTORY ZABIL 2 GOSCI I PRZYZNAL SIE RUSTOWI. PRAWDOPODOBNIE WSYPIE ICH CALA BANDE I SZEF PANAWIA ZADZWONIC Z TEJ BUDKI NA ODLUDZIU I ZASZANTAZOWAC BY SIE ZABIL.
I tutaj teoria ktora ktos wynyslil a ja sobie skleilem to w calosc co bylo powodem opisalem wyzej.
1. rust zwalnia sie z policji
2. marty i rust dalej rozwiazuja sprawe
3. murzynki szukaja kozla ofiarnego po tym jak dostaja zdjecie rusta na miejscu zbrodni. prawdopodobnie ktos w policji sypnal krolowi ze rust nie odpuscil a oni chca go za to wsadzic.