PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654010}

Detektyw

True Detective
2014 -
8,4 162 tys. ocen
8,4 10 1 162496
7,8 56 krytyków
Detektyw
powrót do forum serialu Detektyw

Sezon 2

ocenił(a) serial na 9

Wczoraj czytałem na ekranach info. w komunikacji miejskiej, że jest już zgoda na drugi sezon z nową historią i nowymi postaciami. Jak dla mnie świetny pomysł. Skoro zatrudnili taki duet do pierwszego sezonu to można liczyć na równie dobry wybór do drugiego sezonu :)

ocenił(a) serial na 10
kubaka77

Mi w drugim sezonie marzyłby się duet Norton- Bale :D

PS. Odcinek 3 wymiata! Po nim ostatecznie przekonałem się do tego serialu.

ocenił(a) serial na 7
Ajlajkgudmuwis

Norton-Bale? Nie byłabym w stanie wymyślić niczego lepszego, po prostu genialny pomysł :)

ocenił(a) serial na 10
blueberry_ice

Ja tam wolałbym duet Pacino-De Niro, ale chyba nawet HBO nie stać na zatrudnienie ich :)

ocenił(a) serial na 8
Krzysztof_1984_Bydgoszcz

Ale to chyba 20 lat wstecz , bo teraz to mogą pensjonariuszy domu wesołej starości zagrać.
A ja bym poprosił o Raya WInstona z Garym Oldmanem.

ocenił(a) serial na 10
Krzysztof_1984_Bydgoszcz

20 lat temu tak, teraz taki serial mógłby być największą klęską tv w dziejach. Ostatnie dokonania obu panów pokazują, że nie ma popytu na aktorskich emerytów, którzy swoje najlepsze czasy mają dawno za sobą.

ocenił(a) serial na 7
Krzysztof_1984_Bydgoszcz

W sumie też bardzo dobre, ale jeszcze bardziej nierealne, więc jednak pozostając na ziemi uważam, że Norton i Bale by się genialnie sprawdzili :)

ocenił(a) serial na 10
Krzysztof_1984_Bydgoszcz

Sean Penn i Russel Crowe, to by było coś :)

Ajlajkgudmuwis

Norton za Matthew tak! ale za Harelsona? hmmm Jake Gyllenhaal?

ocenił(a) serial na 10
kubaka77

Szkoda, liczyłem na to, że w kolejnym sezonie nadal prym będą wieść Matthew McConaughey i Woody Harrelson. Szczególnie gra tego pierwszego wbija w ziemię. Zobaczymy jak to dalej będzie wyglądać, na obecną chwilę jestem jednak zawiedziony.