"W11" i ci "Detektywi" to jedno takie saame dziadostwo ;|. Najgorsza to jest ta facetka "Bożena?" czy jakoś tak (jak mówi to sie spać chce (lol2) , zanudza i grać nie umie w ogóle ;|). ja na planie tego durnego serialu to bym chyba ze śmiechu nie wyrobiła ;// Jednym słowem BEZNADZIEJA.
Wlasnie. Jak przed tv są takie jaja to ciekawe jak jest zobaczyc to na zywca. Ja bym popuscil ze smiechu. :D
podpisuje się pod tym, amatorszczyzna, brak logiki , fatalna gra aktorska (zwłaszcza tej Pani detektyw(chyba Marzena) , samym głosem odstrasza) no i naciagane sprawy
Podpisuje sie rekami i nogami. Najgorsze, ze nasz zaczytany w "Fakt" i zasluchany w Dode narod lubuje sie w takich szmatlawcach
Ja też jestem w szoku, miałem nadzieję że to całe W 11, i to drugie badziewie szybko zejdzie z anteny. A tu zaskoczenie na maxa, jakąś nagrodę otrzymali !!! I chyba się rozwijają, budrzet im podnieśli, bo ostatnio widziałem jak w jakimś odcinku ktoś wybił szybę w aucie, fiu fiu !! To jest policzek w twarz dla prawdziwych aktorów. Chociaż powiem że się kiedyś ubawiłem, bo w dwóch odcinkach grali moi kolesie, ale był kabaret hehe.
-10/10
TVN powinien nie emitować takich bzdet, bo tylko psuje ta "stacyjka" sobie opinie...
Śmiechu warte oceniać grę aktorską, osoby, która aktorem nie jest to aż ręce opadają. To jest po części serial dokumentalny i dlatego takich wzięli, bo ma to wyglądać w miarę realnie, więc to wygląda jak wygląda. I jak chcesz pisać o serialu, że jest to tandeta to to uzasadnij a nie, że słaba gra aktorska, bo o grze aktorskiej można powiedzieć przy oglądaniu filmu Lot Nad Kukułczym gniazdem a nie przy serialu, w którym z góry wiadomo, że grają same miernoty, które nie grają w filmach kinowych. I naprawdę nie widzę dobrej gry aktorskiej w takich Złotopolkich, Na Wspólnej, Kryminalnych itp. zresztą seriale rzadko oglądam bo życie jest za krótkie na takie pierdoły a na świecie jest dużo ciekawszych rzeczy. A filmach Dokumentalnych z góry wiadomo, że nie stawia się na grę aktorską.
Co wy? Detektywi są super. Blondyna gra super naturalnie, reszta też nieźle, ostatnio coraz lepiej. Według mnie wiele lepsze to niż polskie telenowele.
Pozdrawiam
Co wy? Detektywi są super. Blondyna gra super naturalnie, reszta też nieźle, ostatnio coraz lepiej. Według mnie wiele lepsze to niż polskie telenowele.
Pozdrawiam
a to współczuję.
bardzo nieciekawie jest to zorganizowane.
pani pseudoreżyser narzuca sztuczną grę, scenariusz kaleczy język polski.
masakra.
taka amatorka straszna tam odchodzi.
A ja tam jestem fanem takich filmów. Lubię tego rodzaju filmy i nikt mi nie zabroni. Uważam że to sędzia Anna Maria Wesołowska to dno jakich mało.
Sami detektywi mi się b. podobaja. Ale rzecz gustu. Pozdrowionka.
A mi się Detektywi bardzo podobają, tak jak W11, które trzyma nieco większy poziom, jednak nie wiem dlaczego tak wszyscy to krytykują. Odcinki są ciekawe.