Szkoda że nie ma skali ujemnej. Wszystko jest tu tak beznadziejne i sztuczne. Dziwne że dorośli ludzie biorą w takim gównie udział. To i W11 to jedno wielkie nieporozumienie. Głupocie i sztuczności dorównuje Modzie na sukces.
Masz chyba 9 lat dziecinko że ciebie to "coś" trzyma w napięciu. Zapewne prawdziwego serialu sensacyjnego czy kryminalnego nie wiedziałeś. Tu wszystko jest tak sztuczne i denne. I po wakacjach ma to znowu lecieć :/ Po prostu kpina.
Mam 18 lat. Widziałem bardzo dużo seriali sensacyjnych i kryminalnych. A w detektywach i W11 można zobaczyć prawdziwe życie ludzi na faktach autentycznych.
Sorry, to była prowokacja. Tak na serio to ten serial ciągnie się niczym moda na sukces xD
Całe szczęście:D
Dokładnie ''detektywi'' to taka kryminalna ''moda na sukces'' ale w przeciwieństwie do wyżej wymienionego nie trzeba oglądać każdego odcinka by nie zgubić wątku....
(a najlepszy polski serial kryminalny to trylogia ''Oficera'')
Powiem Ci szczerze,że nie lubię za bardzo polskich kryminałów. Moim zdaniem jednym z najlepszych kryminałów na świecie są Dowody zbrodni lub kryminał pomieszany z komedią detektyw monk.
No ''Dowody Zbrodni'' czasem obejrzę, nie powiem fajny serial kryminalny.
Ostatnio spodobał mi się też ''Powrót Do Życia''.
W Tvp 2 w piątek o 21.05.
Link do strony serialu an filwebie:http://www.filmweb.pl/f432554/Powr%C3%B3t+do+%C5%BCycia,2007
Dzięki obejrzę. A ty dzisiaj oglądaj Detektywa Monka i jutro Dowody Zbrodni,ok?? :):)