PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=279435}

Detektywi

2005 - 2012
4,3 9,0 tys. ocen
4,3 10 1 9037
3,5 4 krytyków
Detektywi
powrót do forum serialu Detektywi

Szkoda że nie ma skali ujemnej. Wszystko jest tu tak beznadziejne i sztuczne. Dziwne że dorośli ludzie biorą w takim gównie udział. To i W11 to jedno wielkie nieporozumienie. Głupocie i sztuczności dorównuje Modzie na sukces.

ocenił(a) serial na 9
krzych88

Ciebie zjebie powinni zamykać !!!!! Ten serial jest super, trzyma w napięciu

ocenił(a) serial na 1
filmaniak_1042882

Masz chyba 9 lat dziecinko że ciebie to "coś" trzyma w napięciu. Zapewne prawdziwego serialu sensacyjnego czy kryminalnego nie wiedziałeś. Tu wszystko jest tak sztuczne i denne. I po wakacjach ma to znowu lecieć :/ Po prostu kpina.

ocenił(a) serial na 9
krzych88

Mam 18 lat. Widziałem bardzo dużo seriali sensacyjnych i kryminalnych. A w detektywach i W11 można zobaczyć prawdziwe życie ludzi na faktach autentycznych.

ocenił(a) serial na 10
krzych88

Ciebie powinni w muzeum wystawić za szczyt głupoty.

ocenił(a) serial na 1
zbrojny47

Jak to przeczytałem to myślałem że się posram ze śmiechu....

ocenił(a) serial na 9
WOLVERINE55

Sorry, to była prowokacja. Tak na serio to ten serial ciągnie się niczym moda na sukces xD

ocenił(a) serial na 1
filmaniak_1042882

Całe szczęście:D
Dokładnie ''detektywi'' to taka kryminalna ''moda na sukces'' ale w przeciwieństwie do wyżej wymienionego nie trzeba oglądać każdego odcinka by nie zgubić wątku....
(a najlepszy polski serial kryminalny to trylogia ''Oficera'')

ocenił(a) serial na 9
WOLVERINE55

Powiem Ci szczerze,że nie lubię za bardzo polskich kryminałów. Moim zdaniem jednym z najlepszych kryminałów na świecie są Dowody zbrodni lub kryminał pomieszany z komedią detektyw monk.

ocenił(a) serial na 1
filmaniak_1042882

No ''Dowody Zbrodni'' czasem obejrzę, nie powiem fajny serial kryminalny.
Ostatnio spodobał mi się też ''Powrót Do Życia''.

ocenił(a) serial na 9
WOLVERINE55

a ,,Powrót do życia" nie oglądałem. Na jakim kanale leci??

ocenił(a) serial na 1
filmaniak_1042882

W Tvp 2 w piątek o 21.05.
Link do strony serialu an filwebie:http://www.filmweb.pl/f432554/Powr%C3%B3t+do+%C5%BCycia,2007

ocenił(a) serial na 9
WOLVERINE55

Dzięki obejrzę. A ty dzisiaj oglądaj Detektywa Monka i jutro Dowody Zbrodni,ok?? :):)

ocenił(a) serial na 1
filmaniak_1042882

Monk mnie średnio bawi ale na dowody może zerknę:D