co im odwaliło by lektora, który dotychczas informował tylko o godzinie i miejscu akcji władować jako komentatora rzeczy oczywistych? te informowanie o rzeczach oczywistych jest idiotyczne i wnerwiające.
czy twórcy nowych odcinków uważają nas już za kompletnych półgłówków?
Chciałem założyć dokładnie taki sam temat. Z reguły tego nie oglądam, tylko leci w tle (rodzice oglądają), ten narrator strasznie mnie odrzuca, np. w dzisiejszym odcinku:
Krzysiek Dziób - proszę powiedzieć mi prawdę!
jakaś babka - nie, ja nic niewiem
narrator - kobieta bardzo mocno strzeże swojej tajemnicy.
No koszmar!
no, właśnie, właśnie. co im najlepszego strzeliło do głowy? może jak nas się zbierze więcej i jak popiszemy wystarczająco dużo wiadomości do nich to przynajmniej zrezygnują z tych głupot w następnym sezonie. bo inaczej nie ręczę za siebie. albo przestane oglądać Detektywów, albo pojadę tam i zamorduje tego faceta od lektora.
http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/4221284
mamy 2 kandydatów xD
teraz tylko zadzwonić do jednego i drugiego i nie trudno będzie zgadnąć który to.
chociaż to nie ich wina. trzeba by było raczej się zająć osobami odpowiedzialnymi za scenariusz.
Lektorem, który obecnie czyta narrację w Detektywach jest Przemysław Nikiel. Ale proszę nie robić mu krzywdy, bo jest Bogu ducha winny. Też mi się nie podoba ten nowy sposób narracji w Detektywach i W11.
Każdy oburzony mógłby napisać coś na forum strony internetowej TVN, chociaż która większa telewizja sugeruje się swoim forum? Pozostaje jedynie wierzyć, że wyniki oglądalności będą dla TVN niekorzystne i w obawie przed utratą reklamodawców przemontują gotowe odcinki, aby usunąć lektora. Albo może zakończą własną produkcję i kupią jakieś seriale - trzeci sezon "Dextera" wciąż czeka na emisję.