Dexter: Resurrection: Sezon 1 Dexter: Resurrection sezon 1, odcinek 5

Dexter: Resurrection | Murder Horny

8,7 73  oceny
8,7 10 1 73
Dexter: Resurrection
powrót do forum s1e5

Szkoda ,że Mia okazała się być tym kim się okazała być ale to jak Dexter rozwiązał dwa problemy to było coś pięknego. Swoją drogą do takiego team up bardziej postać grana przez Ume Thurman się nadaję moim zdaniem na podstawie tego co widzieliśmy do tej pory. Zastanawiam się też czy Prater (Dinklage) pasuje do kodeksu Harrego, co myślicie? Ogólnie póki co jestem zachwycony tą serią, oby tak dalej !

Chess4

Do kodeksu pasują mordercy, którzy uciekli wymiarowi sprawiedliwości. Prater zarzekał sie w odcinku 4, że nie jest taki jak dexter, czyli nie jest mordercą. Oczywiście my nie wiemy ile w jego słowach jest prawdy, fajnie, jakby dexter go dorwał na koniec sezonu.

Chess4

Tylko że jest kilka "ale". Pierwszy to ten, że na zegarku Ryana są odciski, Harrisona, Dextera, ludzi przez który przeszedł ten zegarek w zakładzie jubilerskim (podczas naprawy), a nie ma odcisków Mii. A powinien być. Drugim problemem jest Barista, który uparł się aby złapać Dextera. On mu nie odpuści. I jak już było pokazane na trailerze 6 epizodu, będzie działał dalej. Jestem pewna, że Barista zginie. Nie wiem czy to będzie Dex, Harrison a może ktoś inny. Może nawet Charley i Prater, bo tak jak pisałeś Uma wydaje si

Chess4

Tylko że jest kilka "ale". Pierwszy to ten, że na zegarku Ryana są odciski, Harrisona, Dextera, ludzi przez który przeszedł ten zegarek w zakładzie jubilerskim (podczas naprawy), a nie ma odcisków Mii. A powinien być. Drugim problemem jest Barista, który uparł się aby złapać Dextera. On mu nie odpuści. I jak już było pokazane na trailerze 6 epizodu, będzie działał dalej. Jestem pewna, że Barista zginie. Nie wiem czy to będzie Dex, Harrison a może ktoś inny. Może nawet Charley i Prater, bo tak jak pisałeś Uma wydaje si

Chess4

Chess4

Przepraszam za spam, niechcący skopiowałam treść komentarza.

patti_4

Myślisz, że Dexter nie pomyślał o czymś tak oczywistym jak usunięcie odcisków z zegarka?

patti_4

Przykro byłoby oglądać jak Dexter zabija Batiste, oby do tego nie musiało dojść, ale przede wszystkim oby twórcy nie spieprzyli tego tak jak New Blood bo póki co ogląda się to świetnie

ocenił(a) serial na 9
Chess4

Nie zabije Batisty, bo nawet nie mógł zabić Doakesa. Chyba 2-3 odcinki trwała walka Dextera z Doakesem zamkniętym w klatce. Nawet Dex rozważał oddanie się w ręce policji, potem wrobienie Doakesa. Myślisz, że potrafiłby zabić Batistę, którego zna ponad pół życia, który był jego drużbą, a on jego, który był jego kumplem? Nie ma opcji. Poza tym widzowie by znienawidzili Dextera, a nie o to scenarzystom chodzi. A Dexter nie jest książkowym psychopatą. Wielokrotnie pokazywał ludzkie odruchy. Nie ma opcji, że zabije Angela. Prędzej Harrison, któremu odwala. Działa impulsywnie i w 6. odcinku widać w zwiastunie, że chyba znów kogoś zabije pod wpływem emocji. 

ocenił(a) serial na 9
Chess4

Batista na 90% zginie z rąk Charlie. Za bardzo będzie węszył, a Charlie ma za zadanie chronić tajemnicy Pratera.