PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203800
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

ale 4 i 5 już gorzej...zaczynają wymyślać i komplikować ci scenarzyści, oby tylko nie przekombinowali :/.

Jestem w połowie 5 sezonu, słyszałam ze końcowa tej serii jest zaskoczeniem , wiec 6 sezon jest pewny. Wiadomo kiedy możne być premiera 1 odcinka?

ocenił(a) serial na 8
Dexterina

To źle słyszałeś. Zakończenie 5 serii jest zamknięte. Takie jak w sezonach 1-3. A 6 sezon ma premierę pod koniec września. Czasami pierwszy odcinek sezonu jest wypuszczany w wakacje.

ocenił(a) serial na 8
Dexterina

Zgadzam się, 4 i 5 sezon jest o wiele gorszy. Obecnie jestem na 7 odcinku 5 sezonu i jeszcze nie znam zakończenia.

atagerka

Według mnie 5 sezon był najgorszy.. może nie tyle sezon co finał-było nim kilka momentów, które nie miały dla mnie sensu ( nie chcę spoilerować), ale 4 sezon był wg. mnie świetny, postać Arthura to mój ulubiony 'czarny charakter' Dextera ;)

ocenił(a) serial na 8
TVmanka

Mi się najbardziej podobał sezon 1 i morderca z ciężarówki-chłodni.

ocenił(a) serial na 7
Dexterina

1, 2 faktycznie genialne, ale 3 był najgorszy ze wszystkich, prawie w ogóle mi się nie podobał, oglądałem wyłącznie przez sentyment do całej serii ;p
a 4 był na równi z 1! Najlepsze sezony ;p 5 faktycznie na przed ostatnim miejscu, zaraz przed 3 ;p

ocenił(a) serial na 10
identyfikator1992

zdecydowanie 1 i4 najlepsze sezony.nie rozumiem tylko niechęci do 3 sezonu,mnie sie bardzo podobał.Był ciekawy,a przede wszystkim końcówka wciągająca

Dexterina

1 i 2 sezon zdecydowanie najlepsze, 3 średni, 4 dobry,5 słaby.