PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203847
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Witam, niedawno na pewnym konwencie, ujawniony został film na którym, możemy obejrzeć 2 minuty z pierwszego odcinka nowej serii!!!

Film tutaj : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rzzwNUBc2Z0

No i powiem szczerze, zapowiada się ZAJEBIŚCIE!!

i can't wait!!!!!!

ocenił(a) serial na 8
Amazingfreak

Zaje^iście, już się nie mogę doczekać :D Mam nadzieję, że nie spier^olą tego jak 6 sezonu :)

ocenił(a) serial na 8
Vampire19

Moim zdaniem sezon 6, był co najmniej dobry...Co ci się w nim nie podobało??

ocenił(a) serial na 9
Amazingfreak

Sezon 6 mało komu się nie podobał.

ocenił(a) serial na 8
Amazingfreak

Dla mnie był niezły, ale po pierwszych 4 świetnych sezonach, to dla mnie przepaść (5 sezon też za dobry nie był)

ocenił(a) serial na 6
Amazingfreak

Nieciekawy oponent, o wiele więcej nieścisłości niż w pierwszych sezonach i Dexter zamieniający się w supermana. Mam nadzieję, że to będzie ostatni sezon, szkoda rozmieniać na drobne tak dobrą markę.

ocenił(a) serial na 10
Amazingfreak

Ja też uważam, że 6 sezon był dobry. Najsłabszy według mnie był 5 i okropnie irytująca Lumen...

ocenił(a) serial na 9
Amazingfreak

Czekam z niecierpliwością!

ocenił(a) serial na 10
Amazingfreak

Mistrzzz !

ocenił(a) serial na 10
Amazingfreak

http://www.youtube.com/watch?v=70scc3Pfz7E&feature=g-vrec

użytkownik usunięty
Amazingfreak

Świetnie. Teraz tylko czekać na to, jak Dexter przekona ją aby nie dzwoniła powiadomić biura. :-)

Zapowiada się ciekawy sezon. Mam nadzieje że Deb nie będzie łykać jak pelikan wszystkiego co powie Dexter :)

użytkownik usunięty

Jeśli by tak naprawdę było, to kategorię tego serialu powinni zmienić na: science fiction.

ocenił(a) serial na 9

Oczywiście, że tak właśnie będzie, na zdjęciach z 7 sezonu widac, że spalili zwłoki Travisa. Gdyby zadzwoniła, późniejsze 2 sezony nie miałyby sensu bo nie mieliby już czego wymyślac ( a budżet przewiduje jeszcze 2 więc tak to się teraz nie może skończyc). Z drugiej strony to, że nie zadzwoni nie jest aż takim science fiction, jest jego siostrą, kocha go itp. itd. a Dexter na pewno jej powie o kodeksie. W książce to jej wystarczyło.

użytkownik usunięty
awielogorska

Ten serial powinien się zakończyć na MAKSYMALNIE 4 sezonie. Takich nieścisłości to ja w żadnym innym serialu nie widziałem. Chyba już każdy możliwy wątek rozpracowali, miłosny, religijny, zawodowy, rodzinny, partnerski. Ciekawe co jeszcze wymyślą. Może UFO porwie wszystkich z Miami Metro i wymarzę im pamięć, a Dexter znów będzie czyściutki jak to było na początku pierwszego sezonu.

ocenił(a) serial na 9

Też uważam, że powinien się skończyc na 4 sezonie kiedy jego poziom był wysoki, ale wiadomo, że mało kto zgodziłby się zakończyc tak kasową produkcję w tym momencie ( jasne, niektórzy tak robią ale wtedy, gdy cały serial jest zaplanowany od początku do końca, w Dexterze nikt chyba nie miał wizji jego jako całości i historia zaczęła przypominac telenowelę). Mnie nieścisłości aż tak nie drażnią ( nie jestem typem osoby, która aż tak na to zwraca uwagę) ale tych różnych dziwnych wątków faktycznie dali trochę za dużo. Tak czy inaczej i tak nie mogę się doczekac kolejnych sezonów bo serial nadal mi się podoba, mimo że scenarzyści sobie olali sprawę.

ocenił(a) serial na 6

potwierdzam, jesli debra wszystko ladnie lyknie a dexter to odkreci to rzuce to gowno
6 sezon to juz jakis zart, zmiana targetu kompletnie pod glupia publike (captain obvious narrator, wszyskto trzeba dopowiedziec, pokazac, dex niesmiertelny...), jesli w 7 sezonie odpala sci fi to ja dziekuje

ocenił(a) serial na 9
prog112

Najnowszy trailer pokazuje, że jednak nie będzie tak łatwo :D.

użytkownik usunięty
prog112

Ja nie oglądałem już 6 sezonu. Zobaczyłem 1 odcinek i jedynie zakończenie, trochę poczytałem co było pomiędzy, doczytałem o jakimś wątku religijnym, wyimaginowanej postaci i już nie zamierzam oglądać. Polecam "Breaking Bad". Tam każdy sezon ma coraz to lepszy poziom.

ocenił(a) serial na 6

potwierdzam po raz drugi
breaking bad mam wrazenie jest w pewnych wzgledam tym czym dex mial z zalozen byc - psychologiczny nacisk, ciezka atmosfera, pokazujaca przemiane bohatera, ktoremu nie zawsze sie powodzi i nie jest niesmiertelny