PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203847
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

4 genialny odcinek!

ocenił(a) serial na 10

s07e04.

Oglądając ten odcinek czułem klimat i ciary z pierwszych sezonów Dextera! Labirynt był naprawdę mroczny. Od kilkunastu odcinków wstecz - ten jest najlepszy. Super że pojawił się wątek Rity i Trójkowego.
W końcu Batista zrobił się wyraźniejszy, jak dotąd pomykał tu i tam, zapychając czas. Zdaje się że czas na zmiany.
Czuć prawdziwe emocje, więcej człowieczeństwa w bohaterach - DDK był strasznie sztuczny i naciągany, Wyrafinowany mafiozo to od czasu trójkowego najlepszy przeciwnik Dextera. Kawał zimnego drania.
Motyw z rozstawianiem się ze swoimi zabawkami bardzo udany, w sumie szkiełka robiły się już nudne.
Czy tylko ja mam takie wrażenie, czy naprawdę CZUĆ TEN KLIMAT STAREGO DEXTERA ??

użytkownik usunięty
nillvo

Wiele osób uważa, że Dexter się wypalił już w szóstym sezonie, ja do nich nie należę. Kolejny świetny odcinek.
Szkoda jedynie, że czas tak zapierdziela, już 4. odcinek, Breaking Bad też migiem się skończył. Cóż począć.

ocenił(a) serial na 8

ja zawsze sobie obiecuję , że poczekam do kolejnego , żeby zobaczyć podwójnie ale nigdy mi się nie udaje bo nie mogę wytrzymać z ciekawości ^^

ciosina

Mam tak samo! :D Ostatnie odcinki są niesamowite, akcja toczy się strasznie szybko i wątki, o których myślałem że będą się przewijać przez cały sezon (np. Louis) rozwiązują się błyskawicznie ustępując miejsca nowym. 7 sezon jest świetną odmianą po średnich 5 i 6. Oby nic się nie zmieniło.

ocenił(a) serial na 9
nillvo

I czas najwyższy! :) W poprzednich nie było tego specyficznego klimatu, nie dostarczały żadnych emocji, a w tym każdy wątek dopracowany, wrócił dawny klimat. Oglądałam z zapartym tchem, oby tak dalej :)