oglądam 3 sezon dextera i w sumie całkiem ciekawy ale blado w porównaniu z 1 i 2 ;p warto tracić czas na ogladanie 4 ? tylko prosił bym BEZ SPOILERÓW :)
4 sezon jest zdecydowanie lepszy od 3, ale jednak według mnie 1 i 2 nie dorównuje.
Potwierdzam w 100% przedmówcę. Chwytaj za 4 bez zastanowienia i lepiej odpuść sobie na przyszłość zakładanie takich tematów i pytań bo zaraz Ci ktoś wszystko zespoileruje i tyle będziesz miał z oglądania xP Ja już mam nauczkę żeby nigdy tu na forum nic za bardzo nie czytać zanim nie zobaczę danego filmu czy serialu.
W 4 Sezonie ginie Deb i Batista. Dexter rozpoczyna homoseksualny związek z Masuką.. bardzo dobry sezon.
No i czemu mu psujesz zabawę? Przecież to najważniejszy zwrot akcji w całym serialu...
Co za człowiek... sam zakłada temat i piszę proszę bez spoilerów, a sam w innym temacie wyjeżdża z dowcipem dobrym jak na czwartoklasistę. Sezon bardzo mi się podobał. 1 sezon to absolutny fenomen, 2 sezon już trochę słabszy, 3 sezon też mi się podobał, ale o wiele mniej od poprzednich sezonów, 4 sezon niby inny, ale bardzo dobry, a 5 sezon to jest coś takiego pomiędzy 3 a 4 sezonem. Gorszy od czwartego lepszy o wiele od 3
zacząłem w sumie 4 ;) zajebisty po prostu :) taka odwilż po 3 sezonie :D znowu trzyma w napięciu
warto warto... pierwsza połowa może trochę nudnawa. Może irytować to, ze od 1 odcinka wiadomo kto będzie mordercą, ale... w końcówce bardzo zaskakujący. Świetny
Szczerze Ci powiem ze z kolejnym sezonem robi sie coraz kiczowaty, ale skoro sie zaczelo to trzeba obejrzec do konca wszystko
viciu oglądnąłem właśnie ostatni odcinek. Zakończenie genialne i ogólnie całość świetna ! 3 sezon to porażka ale ten tak mnie wciągnął że obejrzałem go w niecały tydzień no po prostu cudo ! teraz zastanawiam się nad oglądnięciem 5 :) chociaż będzie troche uboższy ;> no z powodu zakończenia ;)