jestem po 3 odcinku 5 sezonu. czy ten sezon nawiazuje do 3 ksiazki tzn dylematy dextera? w obu jest nawiazanie do rytualnych mordow ale ciekawa jestem czy tworcy serialu wzorowali sie na ksiazce czy fabula bedzie zupelnie rozna.
p.s bardzo prosze bez spoilerow:)
oczywiscie bez spojlerów.powiedz mi najpierw czy przeczytałas 3 ksiazke.bo jezeli nie to mozesz to uznac za spojler to co byym napisal
chciałbym zapytać gdzie można kupić książki po rozsądnych cenach. mam problem z ich znalezieniem, szczególnie pierwszych dwóch części
ja zamawialam wszystkie 4 z allegro za jednym razem wyszlo tanio ale nie kojarze ile dokladnie ok 60zl ale teraz widze ze chyba nie ma.
http://allegro.pl/jeff-lindsay-dexter-komplet-4-nowe-wys-w-24h-i1283482421.html neisrtety aukcja juz zakonczona
wlasnie w tym jest problem, ciezko znalezc nawet ksiegarnie ktora potrafi zaoferowac caly komplet, teraz juz 5 ksiazek. właśnie znalazłem wszystkie na pętlaczasu.pl, ale z kosztem dostawy to i tak wychodzi prawie 110zł, a to dosyc sporo, skoro mozna wyciagnac taniej. w dodatku chcialbym zdobyc nowsze przeklady pierwszych dwóch czesci (bez "dobrego" w tytule). jakby ktos cos wiedzial niech da znać, ja walcze dalej;)
mam jeszcze pytanie, czy książki w tym pakiecie to nowsze wydania? bo są sprzeczne dane z opisem, zdjęciami i linkami do pojedynczych książek. od poczatku mialem zamiar kupic je w tej ksiegarni, lcize ze ten pakiet bedzie jeszcze dostepny.
szczerze to nei wiem moje wydanie to wydanie z 2009 roku tak bynajmniej jest napisane
więc zapewne jest to nowsze wydanie;) dzięki za pomoc, napisałem już maila z pytaniem o dostępność pakietu w tej księgarni;) mam nadzieję, że już niedługo będę mógł pochłonąć cały komplet, bo z tego co czytałem naprawdę warto;)