PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203822
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

7/10 - Sezony

użytkownik usunięty

Serial do bólu schematyczny, miejscami potwornie nudny. Wystawiam 7/10 tylko dlatego, że
mnie wciągnął.

1S - 6/10
2S - 7/10
3S - 5/10
4S - 6/10
5S - 3/10

Mam nadzieje, że w końcu złapią tego psychopatę. W 5 sezonie na końcu, gdy weszła jego
siostra, jak ja miałem nadzieje, że go odkryje, a tak to w kolejnym znowu będę musiał
pewnie oglądać ten sam schemat fabuły. Po 2 sezonie widać jak na
dłoni, że ciągnięty pod publikę dla kwitu.

Moim zdaniem 3 sezon powinien zakończyć całą przygodę tego narcystycznego półgłówka
opartego na śmiesznym kanonie (chodzi mi oczywiście o postać).

użytkownik usunięty

Właśnie oglądnąłem 1 odcinek 5 sezonu i jestem załamany. 1 rok = 3 lata, czy to tylko dotyczy synka dextreriusza (hyhyyhyhyhyhy)?

ocenił(a) serial na 8

Naprawdę myślisz, że jak zmienisz nick to nikt nie pozna, że Storn_ to Ty?

Na drugi raz zainwestuj w zmienne IP, nie miej tych samych ulubionych na obu profilach i nie używaj ciągle określenia "dupa z masłem", bo to ani śmieszne, ani mądre.

A tak na marginesie to zapewne oglądałeś 1 odcinek SZÓSTEGO sezonu, ale nie martw się, osoby z rozszczepem osobowości często nie ogarniają tego, co robią :)

ocenił(a) serial na 10
Flantrenite

Popieram.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8

Wiesz, nie nadużywaj słowa penis w kontekście tego co masz w spodniach, bo wydaje mi się, że to zdecydowanie za duże słowo. Może nadaj mu jakieś imię, np. Maluszek albo Milimetruś? To żaden wstyd, wielu facetów tak robi.

Dawaj, pokaż mi jaki jesteś mądry, napisz mi cokolwiek bez wulgaryzmów i seksualnych odniesień. Ups, nie umiesz? Jak mi przykro, chyba faktycznie masz tak wielką dysfunkcję mózgu, jakiej się spodziewałam.

ocenił(a) serial na 8

http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201004/1270480732_by_Mihauzaje_500.jpg

ocenił(a) serial na 8

Gdyby twórcy mieli myśleć tak jak Ty już dawno straciliby miliony na tej produkcji. Otóż na tym opiera się komercja.