Widziałam już i tak oceniam :
Dexter - 10 +
Zabójcze umysły - 10 - wiem, wiem tasiemiec , już 6 sezon , ale mi się bardzo podoba
Dr House - kiedyś 10 ale ostatnio to nuda i przewidywalność - 6
Mad Men - 9 +
Kompania Braci - 9 +
Sherlock (2010)- 9 + - nowy serial , widziałam 3 odcinki - super !!! - polecam
Breaking Bad - 9
Boardwalk Empire - 9 - czekam za drugim sezonem
Kości (Bones) - 9+ - wiem , wiem ale uwielbiam tą ekipę z serialu , a Agent Booth mógłby być moim mężem - hi hi ;)
Pamiętniki Wampirów - 7 - oglądam na bieżąco nowe odcinki ale już mnie nudzą ...
Spartacus - 6 - zaczęła się nowa seria to śledzę , ale to już nie to samo co 1 sezon
The Event - 7 - czekam za drugim sezonem, o ile będzie ?
Nikita (2010) - 5 - to tak dla zabicia czasu , ale mało mnie zadowala.
Nie będę argumentowała dlaczego tak a nie inaczej oceniam , jak widzicie sami różnorodność seriali jest duża i niektórych nie da się po prostu porównać z sobą z tytułu chociażby innych gatunków etc.
Tak oceniam i tak już jest , mój gust , ma ocena.
Proszę Was tylko ewentualnie o podanie jakiegoś serialu godnego uwagi , który mógłby mnie zainteresować i gdzie go oglądać , najlepiej online , nie lubię czekać.
Dziękuję pozdrawiam Nati ;)
P.S. Wszelkiego rodzaju CSI , Wzór itp. tasiemce bajki mnie nie interesują.
po Twoich ocenach widze, ze gust serialowy masz calkiem niezly takze moge Ci polecic kilkka ambitnych i dobrych seriali: Six Feet Under, Sopranos, The Wire, Oz, Deadwood,In Treatment, Twin Peaks, Carnivale, The Shield, Pacific, Walkin Dead, Treme, 24, True Blood, Californication, Misfits, Rome
Zgadzam się że masz bardzo fajny gust ...ja np polecam SIX FEET UNDER a sam zacząłem oglądać seriale jako że widzę
że chyba nie ma filmu którego nie widziałem a który wpłynął by na mnie znacząco
Dziękuję Wam za miłe słowa co do oceny mego gustu ;)
W kwestii tego co mi polecacie to zapomniałam napisać że widziałam oczywiście
- Sopranos 9
- Six Feet Under 8
- Twin Peaks 7
- Prison Break 7
- Herosi 6
Wybaczcie , za dużo tego i zapomniałam o tych serialach , ale dziękuję za propozycję , ktoś mi polecał Mentalistę i Oz , Mentalista mi odpowiada a Oz jakoś mnie odrzucił w pierwszym odcinku , może to nie klimat dla mnie, a może powinnam obejrzeć kilka odcinków i się przekonać sama.
W każdym bądź razie dziękuję Wam za wszystkie propozycje , pozdrawiam serdecznie Nati ;d
Moze mentalista ci się spodoba. Serial całkiem inny od Dexa, jednakże wystepuje tam nietuzinkowa, żwietnie zagrana postać Patrica Jane'a. Jestem na trzecim sezonie i polecam.
Dziękuję Wam za miłe słowa co do oceny mego gustu ;)
W kwestii tego co mi polecacie to zapomniałam napisać że widziałam oczywiście
- Sopranos 9
- Six Feet Under 8
- Twin Peaks 7
- Prison Break 7
- Herosi 6
Wybaczcie , za dużo tego i zapomniałam o tych serialach , ale dziękuję za propozycję , ktoś mi polecał Mentalistę i Oz , Mentalista mi odpowiada a Oz jakoś mnie odrzucił w pierwszym odcinku , może to nie klimat dla mnie, a może powinnam obejrzeć kilka odcinków i się przekonać sama.
W każdym bądź razie dziękuję Wam za wszystkie propozycje , pozdrawiam serdecznie Nati ;d
the wire>wszystko co powstalo i raczej kiedykolwiek powstanie. serial praktycznie bez wad, z idealnie rozpisanym scenariuszem na 5 sezonow w ktorym nie znajdziesz zadnych dziur.
tylko musisz od razu obejrzec z 5 odcinkow bo po 1 raczej sie nie wciagniesz(taka cecha tego serialu, docenia sie jego geniusz po kilkunastu epach)
Z wielkich dramatów Sopranos, Mad Mena, Twin Peaks, Breaking Bad, BoB i SFU widziałaś, więc zostaje The Wire, The Shield, West Wing, X-Files, Deadwood, Rome, Buffy, Battlestar Galactica (2003), Twillight Zone.
Zdecydowanie polecam Damages a od siebie dodam jeszcze Lie to Me - moim zdaniem lepszy od Mentalisty, choc lubię oba.
Dziękuję za wszystkie propozycje , na razie wybrałam i oglądam MENTALISTĘ - podoba mi się , faktycznie główny bohater idealnie wpasowuje się w swą rolę, jakby była dla niego stworzona , zresztą podobnie jest z MAD MENEM moim zdaniem.
A po Waszych propozycjach na pewno następny będzie DAMAGES.
dziękuję i pozdrawiam Nati ;d
Harpers Island, Moonlight.. to tylko te jednosezonowe, ale bardzo ciekawe seriale :)
obecnie co oglądam to całkiem nowy serial Pretty Little Liars, nawet lepszy od Gossip Girl, która w połowie 4 sezonu zrobiła się tak nudna i przewidywalna, że chętniej obejrzałby na nowo całego Dextera :D
Jest jeszcze Fringe (s03), Glee(s02), no i pewna nowość również The Walking Dead, ewentualnie Hellcats,
Również jestem zapalonym fanem różnorakich seriali, ciągle poszukuję nowych, jednak do tych co podałem wyżej mam niezwykły sentyment i polecam je każdemu.
Dziękuję Ci za propozycje Freepick ;)
Oczywiście POD OSŁONĄ NOCY oglądałam i oceniam na 9 , Mick'a nie mogłam sobie odmówić w wcieleniu wampira ;d
Po prostu zapomniałam o tym serialu , to już takie starsze ,. ale faktycznie świetne.
Na pewno coś wybiorę z tego co polecasz.
Pozdrawiam Nati ;)
A ja POLECAM te oto seriale (większość ma u mnie 10/10 :)
Chuck
Lie to me
How I met Your Mother
The Big Bang Theory
Walking.Dead
White Collar
Justifield
Breaking Bad
Californication
Sons of anarchy
Supernatural
Czysta krew
Life
Zakazane imperium
Kyle XY
Witam, co sądzicie o stronie Dexteron.com ? Jest to moja strona, i bardzo by mi pomogły wasze komentarze, a w szczególności uwagi :) Pozdrawiam.
polecam Castle i Supernatural .
główny bohater Castle jest tak dowcipny i inteligentny że napewno się w nim zakochasz :) jeśli lubisz Bones to Castle napewno przypadnie Ci do gustu :)
a Supernatural ... klasa sama w sobie :)
Fajna ta stronka Dexteron.com - dziękuję że mi podałeś ;) Można powspominać niektóre odcinki , spojrzeć na wiele sytuacji , postaci etc. z innego punktu - polecam ;)
1. o twojej stronie nic nie sadzę bo nie chciało mi sie na nią wejsc.
2. a co do ciebie to: NIE SPAMÓJ !!!!!!!!!!!!!!!
Widzę, że mamy bardzo podobny gust. Z mojej strony poleciłbym ,,Scrubs". Uwielbiam ten serial, ale te 8 sezonów ( 9 nie polecam) strasznie szybko leci i chce się więcej i więcej.
The Mentalist - nieco inny klimat ale 1 i 3 sezon fajne , 2 nieco nudnawy ale daje rady
Wiem , wiem , już oglądam Mentalistę - jest świetny !
Dziękuję Wam wszystkim za wszelakie propozycje , na pewno skorzystam ;)
Pozdrawiam Nati ;d
Obejrzyj Bundych!!! LoL.
A na poważnie to oczywiście:
Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X Archiwum X
Ja polecam: True Blood, The Sarah Connor Chronicles, Szpital Królestwo, The Walking Dead [jeśli lubisz klimaty zombie].
Chyba nikt nie wymienił świetnego polskiego serialu "Odwróceni", który trzymał wysoki poziom.
"Naznaczony" też możesz oblookać, choć niekoniecznie