PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203871
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Co w 6 sezonie ?

ocenił(a) serial na 10

Ma ktoś jakieś newsy na temat 6 sezonu ?

ocenił(a) serial na 8
Fingolfin_3

A nie chodzi Ci o 7 sezon?

ocenił(a) serial na 10
amary

Podbijam.

ocenił(a) serial na 10
MakaveliSTO

właśnie ,pomyłka :) 7 sezon :)

Fingolfin_3

Bez wątpienia osią fabuły będzie to że Debra odkryła hobby brata - i wszystko zależy jak on to przedstawi, podejrzewam że przyzna się tylko do zabójstwa tego Travisa ido niczego ponadto.

ocenił(a) serial na 9
MilesQuaritch

Tak i na pewno nie skojarzy tego z faktem, że sama była kiedyś w identyczny sposób przytwierdzona do stołu

ocenił(a) serial na 10
Michalq

pytałem raczej czy macie jakieś potwierdzone wieści , domysły można snuć różne ... wcale nie jest pewne że będzie tak jak pisze MilesQuaritch... ale też się nie zdziwie jeśli rzeczywiście tak będzie, może faktycznie Deb się nie połapie w niczym , przecież to nie nowość w tym serialu że ktoś czegoś nie ogarnia :) tak jak Laguerta mogłaby już dawno się kapnąć że Dexter jakoś dziwnym trafem przyciąga ciekawych ludzi do siebie i zwykle oni znikają, Miguel, Doeks... no i jeszcze Quinn miał swoje podejrzenia tyle że nie zniknął ,jeszcze...
Mam nadzieję że 7 sezon będzie o wiele lepszy od 6 i wrócą do dawnej formy, brakowało mi czegoś w 6 sezonie który uważam za najgorszy .
A tak poza tym, czuję niedosyt po 5 sezonie i wątku z Quinnem, zapomniał o tym wszystkim co się wydarzyło ? przecież głupi nie jest , musiał to sobie jakoś poukładać, wie o tejmniczych workach wyrzucanych w środku nocy przez Dextera, wie że Liddy coś odkrył i za to zginął , nie ma pewności że Dexter to zrobił ale może się domyślać ... dziwnie to się zakończyło , myślałem że ten wątek będzie kontynuowany w 6 sezonie ale oni go zamkneli ... Co o tym myślicie ?