PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203836
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

I irytuje. Przynajmniej mnie. Z każdym odcinkiem ciężej się to ogląda.

ocenił(a) serial na 10
Szejku

Ciężki to masz łeb, idź spać, wiadomo że prowokacja.

ocenił(a) serial na 6
Luxman

ta ? a niby czemu ? mnie też serial zaczyna irytować. stał się papką a nie czymś wyjątkowym jak kiedyś.

ocenił(a) serial na 8
yoora86

Jesli Cie irytuje teraz to nie wiem co czułes podczas np 5 sezonu?? Ten jest narazie wg mnie bardzo dobry juz dawno nie bylo tak ciekawie. Przyznam sie szczerze ze podobał mi sie sezon 6 (mimo ze jest bardzo krytykowany) ze wzgledu na watek religijny ale ten sezon jest lepszy i znowu oglada sie z przyjemnoscia. Wiadomo ze nie jest to sezon 4 ktory byl mistrzowski ale ciezko utrzymac tak wysoki poziom przez 7 sezonów.Jednak w mojej opini serial wrocił do dobrej formy i trzyma w napieciu ;)

rumuniarz

Dla mnie z każdym jest coraz gorzej. Najlepszy był drugi sezon. Za czasów drugiego sezonu, serial miał u mnie ocenę 9, teraz ma 7. Wydaje się mi wtórny, nie ma w nim już elementu zaskoczenia. Najprościej rzecz ujmując - serial mi się przejadł.

ocenił(a) serial na 6
Szejku

To nie kwestia przejedzenia. Nie dość, że tak jak napisałeś, z sezonu na sezon coraz gorzej, to aktualny jest naprawdę kiepsko "zrobiony", wręcz niedorzeczny. Nowa "jakość" Dextera. Wszystko jest uproszczone, scenariusz tragedia, no i sam reżyser też nie błyszczy. Nie wiem kto nim jest, nawet nie chce mi się sprawdzać, bo mnie to nie interesuje zupełnie. A takie smaczki, jak samobójstwo tego "spacerującego" więźnia pod tą ciężarówką hehe. Jest tego pełno.

U mnie chyba Dexter też miał 9, teraz już jest niziutko, tylko "ulubiony" jeszcze został.

Luxman

Prowokacją były twoje narodziny, wracaj oglądać Harrego Pottera. :)

użytkownik usunięty
Szejku

To nie oglądaj, proste.

ocenił(a) serial na 9

7 sezon jest świetny, zresztą poprzednie też nie były złe. Moje zdanie jest takie, że tylko trójeczka była słabiutka, reszta trzyma poziom, a najnowszy sezon to jeden z lepszych.

No co ty, mogę nie oglądać? Myślałem, że nie ma takiej opcji i muszę oglądać!

Szejku

uwielbiam ludzi, których jedyną riposta na krytykę jest "nikt ci nie każe oglądać"...

Mikasa08

Ja też. :)