PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 203132
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Te jej idiotyczne, nic nie wnoszące, nudne i naiwne wypowiedzi, zaczynają mnie już wk... irytować. Jeszcze trochę, a sceny z jej udziałem będę przewijał ;|

era

Eeee, moim zdaniem Debra to bardzo dobra postać i jeszcze coś wniesie, choć rzeczywiście scenarzyści ostatnio nie dają jej zbyt wiele do roboty...

ocenił(a) serial na 8
era

Pozwolę się nie zgodzić z szanownym autorem wątku. Debb jest super, uwielbiam jej problemy i ordynarne słownictwo :) Bardzo wyrazista postać.

ocenił(a) serial na 9
era

pieprz się era:)

..................................hihihi

eineDummeTrine

Haha, słownictwo to ona ma cudne, ostatni odcinek -> "Pierdolona Matko Boska, jakie dobre" ;) Bez niej ten serial nie byłby taki sam, a najlepsze teksty to ma i tak Doakes, wszędzie ten maderfaker ;)

ocenił(a) serial na 7
Albertino

Ale Doakes się jeszcze nie znudził. Ja mam często wrażenie, że te swoje wyrażenia wciska na siłę, ja Debrę lubiłem. Jej postać miała się wyróżniać i wyróżniała, pozytywnie z resztą. Kontrast musiał być z głównym bohaterem. Teraz tą ciągłość kontynuują na siłę. Po tych ekscesach z Rudym była w depresji, zaczęła być wrażliwsza, bardziej normalna. Niedawno odżyła, ale według mnie ta zmiana, mimo iż przebiegała stosunkowo powoli, była zbyt drastyczna. Po takim każdy by się zmienił. U niej pomijając poprzednie odcinki tego już nie widać.
Tytuł mego tematu może zbyt dosadny, ale dopóki nic się w niej nie zmieni( moim zdaniem ofc. ) będzie tylko niepotrzebnym balastem...

era

Nie rozumiem cię, moim zdaniem Rita zachowuje się tak jak powinna, zrobiła się podejrzliwa, trochę świruje, twórcy dobrze to pokazują moim zdaniem. Im w ogóle od początku już świetnie wychodzi zgłębianie psychiki bohaterów, widać, że dla twórców najważniejsze są postacie, a dopiero później historia. Niestety to się zdarza rzadko i wychodzą takie "Prison Breaki" i inne...

ocenił(a) serial na 7
Albertino

Debra ;-) Do Rity nic nie mam :p
Jeśli chodzi o psychikę bohaterów, to pokazują ją perfekcyjnie; Dexter, Rita, Doakes, LaGuerta. Mnie tylko naiwne wypowiedzi Debry zaczęły irytować. Na początku było to jeszcze "fajne" teraz zrobiło się takie jakieś, nijakie? :|

ocenił(a) serial na 10
Albertino

Deb jest niesamowita i ukatrupienie jej byłoby głupotą. Na razie jest dobrze a Dexter zaczyna mieć kłopoty a wydaje mi się , że siostrzyczka raczej mu nie pomoże się ich pozbyć ... ;)

ocenił(a) serial na 10
baskecior

Autor tematu zakochał się pewnie w Katie Holmes i nie wyobraża sobie że na świecie chodzą takie niewiasty jak Debra. Zamiast wypisywać bzdury niech sobie włączy "Jezioro marzeń" albo "Doktor Queen" i podziwia szlachetne oblicze kobiet.

ocenił(a) serial na 7
Abruzzi

Przestań. To, że swoją postać odgrywa perfekcyjnie, nie znaczy, że sama postać może zrobić się nudna. A swoje złośliwości zostaw dla siebie.
Z resztą przywołałeś ciekawe przykłady? Fan? :|

baskecior

Oczywiście Debra, pomyliłem się ;) Hehe ;)

ocenił(a) serial na 7
era

Debra nigdy nie była mają ulubioną postacią, ale nigdy mnie tez specjalnie nie irytowała. jest jaka jest. ale przy niesamowitej Lili rzeczywiście wszystkie wypadają blado;)

ocenił(a) serial na 8
era

Przesadzasz. Jej niektóre teksty są świetne, przede wszystkim dlatego, że często wulgarne i dodają tu pikanterii. Oczywiście lepszy jest Doakes czy Masuka, ale wg mnie nie ma tu postaci zbędnych (na razie).

GodFella

Nom, ja tam nawet lubię mamuśkę Debry, jest taka słodko wredna :)
A jak się zastanowić to aktorka grająca Lily też nie jest zła, ale niepotrzebnie używa nadmiernie tych wielkich ust przy mówieniu :D Zawsze tylko czekam aż uniesie tą wielką górną wargę :D

ocenił(a) serial na 8
Albertino

Zauważyłem, że to taka przypadłość niektórych Brytyjczyków i Australijczyków. U niej to faktycznie trochę przerysowane, ale nie irytuje mnie jakoś nadmiernie.

era

Debra mnie wkurza ale tak pozytywnie.Ona po prostu musi taka być.Szczególnie to było pożądane w pierwszym sezonie kiedy to Dex musiał walczyć ze sobą by nie zamknąć jej tej jadaczki już na zawsze ;) Nie wiem czy ja bym się powstrzymała ;) W tym sezonie bardziej działa mi na nerwy Rita.Niby jest podejrzliwa i w końcu zaczyna myśleć, ale dla mnie to taka "miągwa".