PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203836
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Wymyśliłem jak może się zakonczyć finał sezonu, wzorując się na wcześniejszej nazwie
ostatniego odcinka "Suprise, motherf0cker". CO oznacza że dexter jest przyłapany, nie wiadomo w
jakiej formie to wystąpi ale stwierdziłem że la guerta w końcu pozna że chodzi o Dextera. Jak?
Podsłuch w gabinecie podczas gdzie debra będzie się z nim kłóciła żeby nie zabił kogoś.
Myślicie że odgadłem ich pomysł na zakończenie?

forii

Obstawiam raczej scenariusz:
Hannah zabija La Guerte bo ta łapie Dexa, Dex zabije Hanne bo ta próbuje dopaść Deb.
Aczkolwiek scenarzyści pewnie znowu zrobią cliffhanger tzn. w końcowej scenie Dexter i Debra przyłapani przez La Guerte na wspólnym zabijaniu Hanny.

ocenił(a) serial na 10
Grajcz

niezłe spostrzeżenie, napisałem ten temat przed obejrzeniem odcinka 7 sezonu 7. Faktycznie zgadza się z tym co napisałeś
Uwielbiam spoilery :DDDDD

ocenił(a) serial na 10
forii

a ludzie sie pytaja mnie czemu lubie spoilery? bo przeczekalem juz pare lat i nie moge sie doczekac dopuki dex zginie

ocenił(a) serial na 10
forii

Dziękuję, miło być lubianym :) Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 10
spoyler

haha sry im not gay

ocenił(a) serial na 10
Grajcz

W ostatnim odcinku Deb nie wytrzyma tego, że Hannah wywinęła się ze wszystkich morderstw i zabije ją, spóbuje to zrobić tak jak Dex (czyli na wzór Rzeźnika z Zatoki), jednak nie będzie potrafiła sobie z tym poradzić, więc w trakcie "obróbki" zadzwoni do Dextera, powie co zrobiła. On przyjedzie pomóc Deb, ale nie zauważy, że ma tzw. ogon w postaci LaGuerty:) I ta przyłapie ich na sprzątaniu;) Pytanie czy oskarży tylko Debrę, tylko Dextera czy oboje:)

ocenił(a) serial na 10
blackalie

to by było chyba najlepsze

ocenił(a) serial na 10
linkin14

jak laguerta sama ich przyłapie w opuszczonym miejscu to lagerta by długo nie pożyła xD

ocenił(a) serial na 8
10minut

Lepiej, żeby La Guerta przyłapała samą Debre. I w następnym sezonie wszystko będzie eis toczyło wokół sprawy Debra-Rzeźnik, A Dex będzie miał wyrzuty sumienia i będzie próbował ja uwolnić. A w końcowej scenie ósmego sezonu, na sali rozpraw, gdy na Debre ma już zapaść wyrok, Dex wstaje i krzyczy "To ja jest Rzeźnikiem! " I tak się kończy serial.. xD

ocenił(a) serial na 10
Adggamma

^
To by bylo dobre, dexter mialby wyrzuty sumienia, musialby sie przeciez przyznać!!!!!!!!!!!!!!!!
jak tak sie stanie stawiam Ci browara czymkolwiek jesteś, zakładka leci do ulubionych bede mial ja zapisana

ocenił(a) serial na 10
Adggamma

to by było jeszcze lepsze!Chociaż ja bym jeszcze wolał dodać scenę jak Dex siedzi na krześle przed egzekucją

ocenił(a) serial na 10
linkin14

Swoją drogą wolałbym już finał tego sezonu, dochodzi teraz jakiś wątek miłosny zz nudne to sie robi, dawać ostatni odcinek sezonu i tyle :D