Kumpel pożyczył mi DVD, z 1 sezonem. 3 pierwsze odcinki mnie nie powaliły, ale "Chłodniarz" mnie wciągnął. Jestem przy 9 odcinku. Czy kupić kolejne sezony??? Czy serial by pomyślany na 1 sezon, a później, to już kręcenie pod wpływem popularności dla kasy??? Proszę o wypowiedź osoby, które obejrzały co najmniej 3sezony
Obejrzałam wszystkie sezony i bez żadnych wyrzutów sumienia stwierdzam, że to najlepszy serial jaki widziałam / możesz sobie oglądnąć w internecie
A mi 6 sezon się bardzo podobał, 5 jednak nie jest taki dobry co nie znaczy że nie warto oglądać, może jemu/jej akurat się spodoba?
Piąty jest najsłabszy, co nie znaczy że słaby, po pierwsze to pierwszy sezon nowych scenarzystów po drugie choroba głównego aktora... a po trzecie 4 sezon jest chyba najlepszy co zawsze powoduje wzrost oczekiwań względem następnego sezonu. Za to 6 seria, to powrót do starego dobrego Dextera, może nieco za bardzo rozbudowane inne wątki, ale wszystko pięknie się zazębia w finale więc zdecydowanie polecam.
Wg mnie najlepsze są sezony parzyste 2,4,6 a najsłabsze 3 i 5. A pierwszy jest gdzieś po środku.
Zawsze jestem za tym, aby oglądać wszystko. W każdym sezonie dzieje się coś ciekawego, a mimo wzlotów i upadków jest to serial na który warto zwrócić uwagę. Myślę, że nie warto kierować się opiniami typu "oglądaj do 15 minuty 3. odcinka 5. sezonu", bo i tak to Ty wyrabiasz sobie zdanie. Są na forum osoby, które lubią sezony 3 i 5, są też takie, które nie lubią np. 2. Zresztą, myślę że po dość zaskakującej końcówce 1. sezonu i początkowych odcinkach 2. sam doskonale będziesz wiedział, czy chcesz go dalej oglądać.
Dzięki wszystkim za opinie. Będę oglądał dalej, aczkolwiek tak wczesne ujawnienie "Chłodniarza" mnie trochę rozczarowało, no ale zobaczymy co dalej... Dziś 11x01. Sezon 02 w drodze...;)))