Jest to drugi i ostatni serial jaki oglądam, wolę obejrzeć 2 godzinny film niż kilku sezonowy serial, szkoda czasu nawet na te najlepsze, jest to raczej dla osób które nie mają nic lepszego do roboty. Inny argument jest taki, że każdy serial z sezonem za sezonem staje się coraz gorszy.
W sezonie z Lumen to oni chyba chcieli zrobić serial o superbohaterach :D niewiele brakowało.
Moja ocena 7/10 ale oceniam tylko te lepsze sezony, z gorszymi to by było 6.
Ja uwielbiam seriale, bo na ogół zżywam się z głównymi bohaterami i po 2h filmu mam niedosyt. A seriale się ciągną dłużej i człowiek może dłużej cieszyć oko i duszę oglądając ich. Poza tym seriale przez to, że są dłuższe mogą pokazać więcej. Dużo akcji, dużo ciekawych morderstw, dużo śledztwa, kulisy pracy w policji, przemiana głównego bohatera - to tylko przykłady z Dexa.
A seriale oglądają nie tylko ludzie nie mający co robić. Nie znam lepszego sposobu na zasypianie niż z ulubionym serialem. 1-3 odcinki (w zależności od ich długości) i spać :] Dobrze się też sprawdzają jako łagodna pobudka lub oderwanie myśli przy złym humorze!