PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203822
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Electric chair to tytul ostatniego odcinka 6 sezonu. Co o tym myslicie? Czy to dexter bedzie na nim siedzial czy jest to po prostu podpucha?

Plan be

Ostatecznie mam taką nadzieję. Bądź co bądź jest przestępcą, mordercą. Powinien za to zapłacić, nawet jeśli krzywdził tylko winnych.
Mam nadzieję, że to on usiądzie na tym krześle, bo moim zdaniem powinni ten serial już skończyć. Nawet jeśli zdarzają się świetne odcinki - ile można? Już wiele razy prawie się wydało - mogłoby wydać się raz na zawsze. Zresztą po pierwszym odcinku odnoszę wrażenie, że kolejny sezon jest zrobiony na siłę - oby to była pomyłka. W każdym razie - gdyby to on skończył na krześle można by być pewnym, że nie zrobią z tego tasiemca.

ocenił(a) serial na 10
Hoax

tez mam taka nadzieje ze usmiercą dextera. Serial byl perfekcyjny do 2 sezonu, potem coraz gorzej ale i tak trzyma forme i z przyjemnoscia go ogladam.

ocenił(a) serial na 7
Plan be

na pewno to podpucha w 100% trwaja rozmowy odnosnie kolejnych sezonow wiec jak by chcieli z tego wybrnac?...

Satyr1986

na bank podpucha bo tak to już dawno showtime dałby do zrozumienia że to ostatni sezon

ocenił(a) serial na 7
jason86

ba! nie dawała by znac tylko to glosiła wszystkim w koło tak jak to było z Zagubionymi FINAL SEZON ;) bo kazdy chcialby poznac koniec tej histori

ocenił(a) serial na 10
Satyr1986

no i w sumie jakby chcieli usmiercic dextera to by to zrobili niespodzianką a nie nazywali ostatni odcinek 'electric chair'