Dexter

2006 - 2013
8,2 213 tys. ocen
8,2 10 1 213322
7,3 23   krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

ocenił(a) serial na 10

Ludzie piszą, że ten serial jest już robiony tylko dla kasy. Otóż moim zdaniem nie. 7 sezon jest
chyba najlepszy ze wszystkich. Znowu nieprzewidywalny, interesujący i mroczny. Dexter w
końcu poznał prawdziwą kobietę stworzoną dla niego i pętla w okół niego zaciska się jeszcze
bardziej niż to było za czasów Lundy'ego. Poza tym zrobił się prawdziwy dramat. Każdy bohater
praktycznie jest teraz w tarapatach i ich wątki są przyciągające dla widza. Mam nadzieję, że Dex
ocali Hannah i że kolejny sezon utrzyma poziom. Najlepsze sezony wg mnie:
1. 7 sezon
2. 4 sezon
3. 2 sezon
4. 1 sezon
5. 3 sezon
6. 5 sezon
7. 6 sezon

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 5
adrczech

beka

ocenił(a) serial na 9
adrczech

to żart?

ocenił(a) serial na 7
awielogorska

dziwne... ale rozni ludzie - rozne gusta... Dla mnie sezon z potrojnym rzadzi; obecny ssie - ogladam z przyzwyczajenia.

użytkownik usunięty
adrczech

Klasyfikowanie sezonów jest trochę dziwne, serial powinno się odbierać całością, przynajmniej ja tak robię :P. Niemniej jednak ostatnie odcinki bardzo na poziomie.
Co do Hannah to coś jej nie ufam, dodatkowo mam przeczucie, że Isaak się o niej dowie i to ją zabije tak jak to Dex zabił miłość Isaaka :) To będzie jego zemsta na Dexterze. Podsumowując i patrząc na poprzednie sezony - nie liczył bym na to, że Hannah zostanie na sezon 8.

ocenił(a) serial na 9
adrczech

mógłbym się zgodzić,ale....7 sezon najlepszy....poszedłeś piecem

adrczech

najlepszy nie jest, ale napewno lepszy niz 4,5,6.
Najlepsze sa 1,2

ocenił(a) serial na 9
h4r

Lepszy niż 4??? No tu dowaliłeś ;d.

ocenił(a) serial na 9
awielogorska

Gusta, nie ma co dyskutować.
Według mnie najlepszy jest sezon 4 i 2, ale zaraz za nimi jest sezon 7, który jest naprawdę niesamowity.

adrczech

wątek z Izzakiem (czy jakkolwiek się to pisze) jest średni (póki co!), natomiast obyczajowe wątki są zaskakujące. może niska ocena tego sezonu wynika z tego, że nie tego oczekują widzowie, nie wiem, ja wolę poczekać, aż się rozkręci, co się zwykle dzieje pod koniec. :)

ocenił(a) serial na 8
adrczech

Wszyscy tutaj dowalają, 7 sezon jest bardzo dobry, ale trochę mu brakuje do 4 sezonu, nie wspominająć o 1 i 2, jednak w porównaniu z 5,6 i 3 sezonem 7 sezon w końcu trzyma taki poziom jaki ten serial powinien mieć.

ocenił(a) serial na 9
adrczech

"Nie chwal dnia przed zachodem slonca". Nie wiem jak mozna oceniac sezon przed jego zakonczeniem?!

ocenił(a) serial na 9
adrczech

Popieram. 7 sezon zdecydowanie najlepszy .

ocenił(a) serial na 9
HaRdBucK

A podobał się tobie odcinek nr 9?

ocenił(a) serial na 8
adrczech

Był najlepszy... do dzisiaj. Jego główny atut czyli wielowątkowość trzymająca w napięciu i rozbudowane relacje pomiędzy bohaterami, wszystko to dosłownie się zdupcyło właśnie w tym momencie. No jak można? Jestem cholernie rozżalony, bo na prawdę każdy odcinek wyzwalał we mnie takie emocje, a dzisiaj to jakbyśmy się cofnęli do szóstego sezonu. Tragedia!