PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203836
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Genialny sezon

ocenił(a) serial na 10

Ludzie piszą, że ten serial jest już robiony tylko dla kasy. Otóż moim zdaniem nie. 7 sezon jest
chyba najlepszy ze wszystkich. Znowu nieprzewidywalny, interesujący i mroczny. Dexter w
końcu poznał prawdziwą kobietę stworzoną dla niego i pętla w okół niego zaciska się jeszcze
bardziej niż to było za czasów Lundy'ego. Poza tym zrobił się prawdziwy dramat. Każdy bohater
praktycznie jest teraz w tarapatach i ich wątki są przyciągające dla widza. Mam nadzieję, że Dex
ocali Hannah i że kolejny sezon utrzyma poziom. Najlepsze sezony wg mnie:
1. 7 sezon
2. 4 sezon
3. 2 sezon
4. 1 sezon
5. 3 sezon
6. 5 sezon
7. 6 sezon

ocenił(a) serial na 5
adrczech

beka

ocenił(a) serial na 9
adrczech

to żart?

ocenił(a) serial na 7
awielogorska

dziwne... ale rozni ludzie - rozne gusta... Dla mnie sezon z potrojnym rzadzi; obecny ssie - ogladam z przyzwyczajenia.

użytkownik usunięty
adrczech

Klasyfikowanie sezonów jest trochę dziwne, serial powinno się odbierać całością, przynajmniej ja tak robię :P. Niemniej jednak ostatnie odcinki bardzo na poziomie.
Co do Hannah to coś jej nie ufam, dodatkowo mam przeczucie, że Isaak się o niej dowie i to ją zabije tak jak to Dex zabił miłość Isaaka :) To będzie jego zemsta na Dexterze. Podsumowując i patrząc na poprzednie sezony - nie liczył bym na to, że Hannah zostanie na sezon 8.

ocenił(a) serial na 10
adrczech

mógłbym się zgodzić,ale....7 sezon najlepszy....poszedłeś piecem

adrczech

najlepszy nie jest, ale napewno lepszy niz 4,5,6.
Najlepsze sa 1,2

ocenił(a) serial na 9
h4r

Lepszy niż 4??? No tu dowaliłeś ;d.

ocenił(a) serial na 9
awielogorska

Gusta, nie ma co dyskutować.
Według mnie najlepszy jest sezon 4 i 2, ale zaraz za nimi jest sezon 7, który jest naprawdę niesamowity.

adrczech

wątek z Izzakiem (czy jakkolwiek się to pisze) jest średni (póki co!), natomiast obyczajowe wątki są zaskakujące. może niska ocena tego sezonu wynika z tego, że nie tego oczekują widzowie, nie wiem, ja wolę poczekać, aż się rozkręci, co się zwykle dzieje pod koniec. :)

ocenił(a) serial na 8
adrczech

Wszyscy tutaj dowalają, 7 sezon jest bardzo dobry, ale trochę mu brakuje do 4 sezonu, nie wspominająć o 1 i 2, jednak w porównaniu z 5,6 i 3 sezonem 7 sezon w końcu trzyma taki poziom jaki ten serial powinien mieć.

ocenił(a) serial na 9
adrczech

"Nie chwal dnia przed zachodem slonca". Nie wiem jak mozna oceniac sezon przed jego zakonczeniem?!

ocenił(a) serial na 9
adrczech

Popieram. 7 sezon zdecydowanie najlepszy .

ocenił(a) serial na 9
HaRdBucK

A podobał się tobie odcinek nr 9?

ocenił(a) serial na 8
adrczech

Był najlepszy... do dzisiaj. Jego główny atut czyli wielowątkowość trzymająca w napięciu i rozbudowane relacje pomiędzy bohaterami, wszystko to dosłownie się zdupcyło właśnie w tym momencie. No jak można? Jestem cholernie rozżalony, bo na prawdę każdy odcinek wyzwalał we mnie takie emocje, a dzisiaj to jakbyśmy się cofnęli do szóstego sezonu. Tragedia!