PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 202999
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

:(((((
Najgorzej!
Polubiłam bardzo tą postać....
A taka byle szmata go zabiła.
Smuteczek.

ocenił(a) serial na 9
madziakokolina

Też nad tym ubolewam. Świetna postać ;/

ocenił(a) serial na 10
madziakokolina

We mnie tez wzbudzil pozytywne uczucia... Pozatym to byla niesamowita postac, wspaniała gra.. no i facet przystojny ;)

użytkownik usunięty
madziakokolina

Mnie też ta postać bardzo przypadła do gustu - wysoki poziom intelektualny, człowiek z zasadami, kowal własnego losu. Aktor grający tą postać odwalił kawał świetnej roboty.

ocenił(a) serial na 8

Kazdy go polubił ;) Ale mnie odcinek nie rozczarował , bylo wiadomym ze on zginie w tym sezonie . Szkoda by było gdyby załatwił go dexter bo ten np zabił Hannah...Odcinek zaskoczył wszystkich nikt sie tego nie spodziewal a o to chyba chodzi? Ten sezon od poczatku kreci sie wokół motywu miłości a Issac wbrew pozorom wiele nauczył dextera , a ten go polubił i mysle ze zajmie sie Georgem .

ocenił(a) serial na 9
madziakokolina

Szkoda, że zginął. Charyzmatyczny facet z jajami, rewelacyjna rola. Moim zdaniem Dexter wypada bladziutko przy Isaaku, tym bardziej w tym sezonie, bo nie ma nic z dawnego świetnego siebie

ocenił(a) serial na 10
madziakokolina

Mam pytanie odnośnie postaci Isaaka i będę bardzo wdzięczna za odpowiedź. Czy ktoś może mi przypomnieć dlaczego Ci z Kashka brotherhood chcieli się pozbyć Isaaka? i w rezultacie im się to udało...tak, też na swój sposób go polubiłam ;) i wkurza mnie fakt, że tak beznadziejnie zakończyli "żywot" tej postaci.

bar300

A dlatego że mieli obawy przed tym że jak Isaak sprzątnie policjanta to się im dobiorą do dupy. I jeszcze coś ten ziomek z klubu wspominał o mega transakcji na wielki hajs i że nie mogą sobie pozwolić na wpadkę, po prostu chcieli żeby sobie odpuścił Dexa aby nie narażać interesów.

ocenił(a) serial na 9
bar300

No i ta picza z Klubu się bał Isaaka, więc namieszał żeby się go pozbyć.

bar300

Bo narażał interesy tą ciągłą vendettą za Dexterem i George nie chciał by za zabójstwo gliny znowu beknął cały klub i on sam. No i jakiś tam interes z dużą forsą się niby rozkręca więc tym bardziej zemsta Isaaca byłaby niepożądana.

madziakokolina

mi tam bardziej żal było Rity jak odeszła - niewinna ofiara zabita poniekąd z winy męża.
Isaac co by nie mówić był dziwny- twórcy zrypali tą postać bo wpierw wykreowali go na skurvviela który zmusza ciężko pracującego ziomka do strzelenia sobie w łeb, by w ostatnim odc uczynić go gangsterem starej daty, honorowego i słownego. Fakt, był ciotą no ale chyba nawet dałoby się go polubić.

Izabelka_filmweb

Według nie od początku był honorowy, a to co robił wynikało z sytuacji jaka się wydarzyła. Jednak liczyłem na coś więcej, świetny aktor, niesamowicie zagrał swoją postać.

ocenił(a) serial na 8
Tadzik_7

Ray Stevenson jest znakomitym Angielskim aktorem więc nie było możliwości aby zagrał słabo. Widziałem go już w kilku rolach i w każdej był rewelacyjny. Szkoda że został tak późno odkryty.

Tadzik_7

ja go odbieram jako zwykłego gangstwra który dopiero pod koniec się uczłowieczył = ale było za póżno

ocenił(a) serial na 10
madziakokolina

eż szkoda mi go polubiłem tą postać jak większość , przez większość odcinków spodziewałem się, że Sirko zostanie klasycznie zabity przez Dextera podczas jego rytuału.
Po ostatnim odcinku byłem pewny, że Isaak da spokój z vendettą i odejdzie żywy i będzie happy end powiedzmy. A tu nagle taki szok :O i ginie przez, byle szmatę. Było to dla mnie największe zaskoczenie od czasu śmierci Rity.

ocenił(a) serial na 6
madziakokolina

Świetny był jako Tytus Pullo w "Rzymie".