PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203871
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Pierwsza w Polsce impreza fanów serialu, 10 stycznia- Kraków, start 21:00, miejsce-Flamingo Hostel. Będzie krwawo. Zapraszamy wszystkich, którzy tak jak my nie mogą doczekać się nowego sezonu. Dextar is coming to town!

ocenił(a) serial na 10
SummerWine

ten na Szewskiej? super, że robicie taką imprezę w Krakowie! widziałam już zdj z innych Dex parties i wygląda to naprawdę niesamowicie. na pewno będę ;]

ocenił(a) serial na 8
Beata1309

dzięki za zainteresowanie:) zapowiada się na prawdę ciekawie, folia na ścianach, sztuczna krew, drinki w probówkach, ma byc mrocznie

SummerWine

Można prosić o więcej informacji? Piszę właśnie artykuł podsumowujący ostatni sezon do nowo powstającego miesięcznika o filmach i chciałbym zamieścić krótką wzmiankę. Chętnie się skontaktuję telefonicznie: 535 215 200. Jestem pod telefonem do 24.00 .

Tyrion

To trochę nierozsądne podawać numer telefonu na tego typy forum.

Demolka25

No tak. Proszę zatem wszystkich stalkerów, żeby go zapomnieli.

Dzięki za troskę (serio), ale mój telefon funkcjonuje publicznie, w związku z czym niewiele to zmienia.

ocenił(a) serial na 10
Tyrion

za późno i tak masz już przechlapane:)

ocenił(a) serial na 8
Tyrion

Nasi sąsiedzi z zachodu organizują tego typu imprezy po zakończeniu każdego sezonu. Doszliśmy do wniosku, że czas i na nas, będzie międzynarodowe towarzystwo-potwierdzeni są już ludzie z Londynu i z USA. DexParty kierowane jest głównie do gości Hostelu-dla nich impreza jest całkowicie bezpłatna (zapewniamy krwawe drinki, różnorodne przekąski, makabryczny nastrój, całonocną zabawę) Reszta wchodzi za dyszkę (przy czy najtańszy nocleg jest za 35zł)

ocenił(a) serial na 8
SummerWine

Dokładnie można prosić o jakieś dodatkowe informacje ?;)

ocenił(a) serial na 8
SummerWine

tak jak w tytule, impreza jest 20.01 (piątek)

SummerWine

f.... f.... f.... że Deb zacytuje wczoraj sie z krakowa wyprowadziłem.

SummerWine

Moża jakas stronka na fb odnośnie takiej imprezki.Na pewno więcej ludzi by sie dowiedziało.Szkoda że do krakowa tak daleko:/ Zróbcie w łodzi kiedyś :)

ocenił(a) serial na 10
krzysiek0774

To kiedy wreszcie to jest w tytule 20 styczeń w poście 10 wiec jak wreszcie ?

ocenił(a) serial na 10
biomek

kilka postów wyżej było sprostowanie...

Beata1309

https://www.facebook.com/events/354402534574756/ i oto jest! Dexter Party! juz 20 stycznia w hostelu Flamingo na ul.Szewskiej 4! :D