PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203847
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Właśnie oglądam 9 odcinek 6 sezonu. W scenie, kiedy Deb rozmawia z psychiatrą mówi
lekarce, że jej matka zginęła, gdy Deb była nastolatką... A przecież jest młodsza od
Dextera... A on miał 3 latka. Chyba, że ja coś przeoczyłam albo pomyliłam w wieku Deb. Jak
dodać kolejny błąd do tych, które są w ciekawostkach?

ocenił(a) serial na 8
ika_5

matka Debry i matka Dextera to dwie różne kobiety.. po tym jak matka Dextera została zamordowana, Dexter został przygarnięty przez policjanta - ojca Deb

ocenił(a) serial na 8
migdalchen

no dobra, ale mimo wszystko z tego co wiem to ojciec wychowywal ich sam. W momencie, wktorym przygarnal dextera ona( matka deb) juz nie żyła.

ocenił(a) serial na 5
grzecho400

Nie, ojciec wychowywał ich z mamą. Nawet byli razem na jakiejś wycieczce na wsi. Pokazana też była w rozmowie z mężem, kiedy zasugerowała mu, że Dexter jest dziwny. Kto oglądał pierwszy sezon, ten powinien wiedzieć. Matka Debry nie miała istotnego wpływu na naszego bohatera, ale była i zmarła, kiedy D&D byli już dość duzi.

ocenił(a) serial na 8
ika_5

UWAGA SPOJLER!!!!!!
Jak ktoś nie ogladal calego 6 sezonu jeszcze to niech tego nie czyta!!!!

tak wiec ci co to czytaja to czytaja swiadomie^^. Nie chce zakladac nowego tematu. Widze ze jest temat o bledach wiec pomyslalem ze podziele sie tym, ktory ja dostrzeglem. Moze i drobiazg ale jednak razacy. Mianowicie w 6 sezonie dexter z travisem widza Gellera wchodzacego do uniwesytatu zeby zabic profesorka ateiste. Profesor sobie normalnie idzie, tak ze oni go widza z auta. Potem sie okazuje ze travis gellera sobie uroil, bo tak naprawde zamordowal go 3 lata wczesniej. Mozna by rzec ze maja z dexterem grupowa halucynacje. Moze za gleboko to rozkimniam, ale jesli ktos moglby mi to pomoc rozkminic bylo by super^^

ocenił(a) serial na 10
grzecho400

Dokładnie nie pamiętam słów które padły w tej akcji , ale Travis mówi do Dexa coś w stylu , że Gellar idzie i tylko on go widzi . Dexter patrzy w inną stronę wtedy , ale słuchając Travisa poszedł za tym co on powiedział

ocenił(a) serial na 10
grzecho400

Dexter patrzał w inną stronę, jak się odwrócił Geller już był w środku - tak to wyglądało od strony widza. Uwierzył Travisowi na słowo

ocenił(a) serial na 8
grzecho400

Przecież to było już tysiąc razy wałkowane na forum...

ocenił(a) serial na 8
amary

Jesli bylo to sorka. Faktyczne przyznaje, że nie szukalem zbytnio czy ten temat sie juz pojawil. Poprostu jestem swiezo po obejrzeniu calosci dexterowej, wszedlem na filmweba zosbaczylem temat o bledach na glownej, wiec postanowielm zapytac zeby rozwiac swoje watpliwosci. Dzieki the special one i nilvo za pomoc i pozdrawiam wszystkich fanow dextera^^ Wytrzymajmy do wrzesnia kochani!!

ocenił(a) serial na 5
ika_5

Chyba oglądałaś ten serial siedząc tyłem do telewizora... <ściana>