Właśnie oglądam 9 odcinek 6 sezonu. W scenie, kiedy Deb rozmawia z psychiatrą mówi
lekarce, że jej matka zginęła, gdy Deb była nastolatką... A przecież jest młodsza od
Dextera... A on miał 3 latka. Chyba, że ja coś przeoczyłam albo pomyliłam w wieku Deb. Jak
dodać kolejny błąd do tych, które są w ciekawostkach?
matka Debry i matka Dextera to dwie różne kobiety.. po tym jak matka Dextera została zamordowana, Dexter został przygarnięty przez policjanta - ojca Deb
no dobra, ale mimo wszystko z tego co wiem to ojciec wychowywal ich sam. W momencie, wktorym przygarnal dextera ona( matka deb) juz nie żyła.
Nie, ojciec wychowywał ich z mamą. Nawet byli razem na jakiejś wycieczce na wsi. Pokazana też była w rozmowie z mężem, kiedy zasugerowała mu, że Dexter jest dziwny. Kto oglądał pierwszy sezon, ten powinien wiedzieć. Matka Debry nie miała istotnego wpływu na naszego bohatera, ale była i zmarła, kiedy D&D byli już dość duzi.
UWAGA SPOJLER!!!!!!
Jak ktoś nie ogladal calego 6 sezonu jeszcze to niech tego nie czyta!!!!
tak wiec ci co to czytaja to czytaja swiadomie^^. Nie chce zakladac nowego tematu. Widze ze jest temat o bledach wiec pomyslalem ze podziele sie tym, ktory ja dostrzeglem. Moze i drobiazg ale jednak razacy. Mianowicie w 6 sezonie dexter z travisem widza Gellera wchodzacego do uniwesytatu zeby zabic profesorka ateiste. Profesor sobie normalnie idzie, tak ze oni go widza z auta. Potem sie okazuje ze travis gellera sobie uroil, bo tak naprawde zamordowal go 3 lata wczesniej. Mozna by rzec ze maja z dexterem grupowa halucynacje. Moze za gleboko to rozkimniam, ale jesli ktos moglby mi to pomoc rozkminic bylo by super^^
Dokładnie nie pamiętam słów które padły w tej akcji , ale Travis mówi do Dexa coś w stylu , że Gellar idzie i tylko on go widzi . Dexter patrzy w inną stronę wtedy , ale słuchając Travisa poszedł za tym co on powiedział
Dexter patrzał w inną stronę, jak się odwrócił Geller już był w środku - tak to wyglądało od strony widza. Uwierzył Travisowi na słowo
Jesli bylo to sorka. Faktyczne przyznaje, że nie szukalem zbytnio czy ten temat sie juz pojawil. Poprostu jestem swiezo po obejrzeniu calosci dexterowej, wszedlem na filmweba zosbaczylem temat o bledach na glownej, wiec postanowielm zapytac zeby rozwiac swoje watpliwosci. Dzieki the special one i nilvo za pomoc i pozdrawiam wszystkich fanow dextera^^ Wytrzymajmy do wrzesnia kochani!!