pewnie jak zawsze ...Koniec września 2013 może trochę wcześniej jeżeli pierwszy odcinek wycieknie na torrenty co miało miejsce chyba przed 6tym sezonem
o to w lutym juz zdjecia sobie sciagnie z ich serwera ;D::DD::D:D:D:D:D:D
bede wiedzial jak to sie skonczy buhahah a;:D::D:D:D
i wam zaspoileruje buhah :DDD
wszedłem tu bo chciałem sie czegoś dowiedzieć na teman 8 sezonu .. Zastałem tylko bydło które bluzga na siebie raz po razie
W sumie masz rację, tak się zachowałem, a to nie w moim stylu... To, że użytkownik 10minut nie potrafi nawiązać normalnej dyskusji to jego problem i nie ma co z nim dyskutować. Trochę mnie poniosło, to fakt.
Trolling hard ;)
http://www.dexterdaily.com/2012/10/dexter-season-8-begins-production.html
Tłumaczenie wypowiedzi Halla:
"Wracamy na plan, by kręcić ostatni sezon wcześniej niż zazwyczaj. Trochę wyprzedzimy harmonogram. Zaczynamy zdjęcia w lutym. Więc myślę, że scenarzyści będą mieli długi weekend, po czym wrócą do pracy. W wyniku czego wszyscy zastanawiają się jaka będzie ostateczna rozgrywka. W książkach nie ma nic konkretnego, ale rozmowa o tym jest bardziej realna niż kiedykolwiek".
Zdjęcia zaczną się wcześniej, bo w lutym. Może to wynikać z tego, że sezon 8 naprawdę będzie miał 16 odcinków. Premiera serii ósmej to początek września, albo jego koniec. Zależy od liczby odcinków i jak będą emitowane. Koniec dyskusji.
Planują zrobić to samo z BB czyli dokręcić o 4 odcinki więcej (16 zamiast 12) i rozbić to na 2 sezony, po 8 odcinków.. oby tak nie było. Bo jak bym miał czekać rok na 8 odcinków i potem kolejny rok na kolejne 8 to mija się to z celem.