PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203822
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter
ocenił(a) serial na 10
pitixpl

rok
j/w

ocenił(a) serial na 9
pitixpl

pewnie jak zawsze ...Koniec września 2013 może trochę wcześniej jeżeli pierwszy odcinek wycieknie na torrenty co miało miejsce chyba przed 6tym sezonem

ocenił(a) serial na 10
Dannyboy22

na oficjalnej stronie pisze ze w lutym

10minut

W lutym zaczynają kręcić zdjęcia, a pierwszy odcinek ma wyjść we wrześniu.

ocenił(a) serial na 10
vcb716

o to w lutym juz zdjecia sobie sciagnie z ich serwera ;D::DD::D:D:D:D:D:D
bede wiedzial jak to sie skonczy buhahah a;:D::D:D:D
i wam zaspoileruje buhah :DDD

ocenił(a) serial na 8
pitixpl

Legenda głosi, że nowy sezon Dexa wychodzi we wrześniu.

ocenił(a) serial na 10
pitixpl

wszedłem tu bo chciałem sie czegoś dowiedzieć na teman 8 sezonu .. Zastałem tylko bydło które bluzga na siebie raz po razie

pawlix90

W sumie masz rację, tak się zachowałem, a to nie w moim stylu... To, że użytkownik 10minut nie potrafi nawiązać normalnej dyskusji to jego problem i nie ma co z nim dyskutować. Trochę mnie poniosło, to fakt.

ocenił(a) serial na 8
pawlix90

Trolling hard ;)
http://www.dexterdaily.com/2012/10/dexter-season-8-begins-production.html
Tłumaczenie wypowiedzi Halla:
"Wracamy na plan, by kręcić ostatni sezon wcześniej niż zazwyczaj. Trochę wyprzedzimy harmonogram. Zaczynamy zdjęcia w lutym. Więc myślę, że scenarzyści będą mieli długi weekend, po czym wrócą do pracy. W wyniku czego wszyscy zastanawiają się jaka będzie ostateczna rozgrywka. W książkach nie ma nic konkretnego, ale rozmowa o tym jest bardziej realna niż kiedykolwiek".
Zdjęcia zaczną się wcześniej, bo w lutym. Może to wynikać z tego, że sezon 8 naprawdę będzie miał 16 odcinków. Premiera serii ósmej to początek września, albo jego koniec. Zależy od liczby odcinków i jak będą emitowane. Koniec dyskusji.

ocenił(a) serial na 8
pitixpl

32 wrzesień 2013 :)

ocenił(a) serial na 7
pitixpl

Planują zrobić to samo z BB czyli dokręcić o 4 odcinki więcej (16 zamiast 12) i rozbić to na 2 sezony, po 8 odcinków.. oby tak nie było. Bo jak bym miał czekać rok na 8 odcinków i potem kolejny rok na kolejne 8 to mija się to z celem.

ocenił(a) serial na 8
Zetnakatel

Nie planują rozbijać na 2 minisezony, ale zrobić jeden dłuższy.