PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203766
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

...żeby usunąć przecieki z sieci. I już nawet na Filmwebie temat z przeciekami został usunięty. Ale
kto miał przeczytać, ten przeczytał. 8. sezon to już i tak niezłe gówno. Najbardziej mnie smuci to, że
Saxon, który pretenduje na jednego z lepszych przeciwników i z jakiegoś powodu wzbudza u mnie
dreszcze, musi się znajdować na tle całego tego przesłodkiego, aż brzuch boli love story Dexera i
Hannah. Szkoda, bo ta postać, ten sezon mógłby mieć potencjał, a tak wyszły tylko flaki z olejem.

I już nie trzeba nawet żadnych przecieków, żeby się domyślić, choćby na podstawie promo
następnego odcinka, jak Saxon ochoczo grzebie w głowie swojej mamusi. :)

ocenił(a) serial na 3
wyat

Popieram większość Twojej wypowiedzi, ale nie zgodzę się co do jednego - że Saxon wyrasta Nam na jednego z lepszych przeciwników Dextera. Moim zdaniem to błąd że uczynili go "Dłubaczem Mózgów" (hahaha).

Saxon jest postacią która pojawiła się dosłownie znikąd, przez co jest bezbarwną mało ciekawą postacią. O wiele lepiej byłoby, gdyby uczynili zabójcą kogoś, kogo nikt by nie podejrzewał, taki zwrot akcji - np. Elway, to by było coś (nie wiem po jaką cholerę wprowadzali jego postać bo kompletnie nic ona nie wnosi).

I zgadzam się co tego że 8 sezon to wielkie G... Zdecydowanie najsłabszy w historii tego serialu. dobrze że go już zakończyli, bo widać jak na dłoni, że scenarzyści się wypalili...
Aż obniżyłem ocenę do 3, z wielkim żalem, ale jakość spada...

ocenił(a) serial na 10
MrJigssaw

mimo,że 8 sezon jest bardzo słaby to serial nie zasługuje na 3

z resztą się zgadzam

ocenił(a) serial na 8
MrJigssaw

elway był wprowadzony aby coś deb miała do roboty w sezonie, poza wnikaniem w życie dextera pewnie

ocenił(a) serial na 10
MrJigssaw

Ja w sumie myślałem, że jak Dex przez ten swój programik sprawdzał jak będzie wyglądał Daniel w wieku 40 lat, to wyjdzie nam Elway :P Niestety pomyliłem się :D

MrJigssaw

Elway pewnie odegra większą rolę w finale, przynajmniej wnioskuję to z trailera ostatnich 3. odcinków, gdzie wygląda na to, że będzie miał małą konfrontację z Dexterem.

Ale czy Saxon pojawił się tak znikąd, to nie wiem. Był wcześniej nieco pokazywany w scenach z Cassie jako jej chłopak, dlatego właśnie był bardziej niepozorny niż Elway, którego podejrzewano już od 1. odcinka... choć kogo tak naprawdę nie podejrzewano? Ludzie tożsamości Neurochirurga dopatrywali się nawet w Masuce (!), jego córce (!!) czy Debrze (!!!). Ba, zakładano nawet powrót zombie-Doakes'a (sic!). Także na widelcu był każdy. :)